English

مدیرعامل راه‌آهن:

سرمایه‌ گذاری در حوزه خرید ناوگان مسافری قابل مقایسه با سرمایه‌ گذاری جاده‌ای نیست

مدیرعامل راه‌آهن تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه خرید ناوگان مسافری، گران و قابل مقایسه با سرمایه‌گذاری جاده‌ای نیست.

سرمایه‌ گذاری در حوزه خرید ناوگان مسافری قابل مقایسه با سرمایه‌ گذاری جاده‌ای نیست

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران ، سعید محمدزاده مدیرعامل راه‌آهن در آیین بهره‌برداری و افتتاح از ۷ طرح و پروژه در ایستگاه نیشابور که با حضور معاون وزیر و نماینده مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی صورت گرفت، گفت: زمان آغاز این طرح بستگی به میزان استقبال بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران از آن دارد و بر اساس آن، این ایستگاه در بخش‌های مختلف خدمات ارائه خواهد داد.

وی در جمع نمایندگان رسانه های خبری محلی، با تشریح عملکرد راه‌آهن در سال جاری و مقایسه آن با مدت زمان مشابه افزود: تاکنون در حوزه تن کیلومتر نسبت به سال گذشته نزدیک به ۱۸ درصد رشد داشته‌ایم و امیدواریم تا پایان امسال بتوانیم به عدد ۳۵ میلیارد تن کیلومتر دست‌یابیم.

مدیرعامل راه‌آهن با یادآوری اینکه میزان حمل بار کشور در سال ۸۴، ۱۹.۵ میلیارد تن بوده و در سال ۹۲، به عدد ۲۲.۵ میلیارد تن کیلومتر رسیده بود، گفت: راه‌آهن در ۴ سال گذشته از عدد ۲۲.۵ میلیارد تن کیلومتر به ۳۰.۵ میلیارد تن کیلومتر دست یافته و اگر بتوانیم به ۳۵ میلیارد تن کیلومتر برسیم، رشد بی‌سابقه‌ و رکود حمل بار ریلی را خواهیم داشت .

رشد بخش مسافری در سال جاری

محمد زاده از رشد بخش مسافری در سال جاری خبر دارد و گفت: در مسیرهای منتهی به مشهد ۱۷ درصد و در کل کشور ۱۳ درصد رشد و میزان تَن کیلومتر کشور در سال گذشته ۱۳.۶ میلیارد تن کیلومتر ( نفر کیلومتر ) بوده و می‌توان گفت امسال نسبت به سال گذشته رشد ۱۰ درصدی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه برای جبران کاهش ناوگان مسافری، تدابیری از سوی دولت اندیشیده شده است، افزود: امیدواریم با توافقاتی که با سازمان برنامه و بودجه و دولت داشته‌ایم بتوانیم با استفاده از ظرفیت تبصره ۱۸ قانون برنامه بودجه، امکان ارائه تسهیلات خرید ناوگان باری و مسافری را به بخش خصوصی فراهم و این بخش را توسعه دهیم .

محمدزاده با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه خرید ناوگان مسافری، گران و قابل مقایسه با سرمایه‌گذاری جاده‌ای نیست، اضافه کرد: سرمایه‌گذاری در این بخش باید برای سرمایه‌گذار جذاب باشد و ایجاد انگیزه کند .

مدیرعامل راه‌آهن با یادآوری اینکه اگر سرمایه‌گذاری جذاب نباشد بخش خصوصی وارد میدان نخواهد شد، گفت: با توجه به تحولات ارزی به طور متوسط اعتبار مورد نیاز  هر واگن یک میلیارد تومان است و از یک سو ناوگان مسافری وضعیت ویژه‌ای داشته و هزینه نگهداری آن بالا است و از سوی دیگر قیمت بلیت از سوی دستگاه‌های مختلف کنترل می‌شود که این امر باعث زیان سرمایه‌گذاران شده و اگر مدیریت نشود، شاهد سرمایه‌گذاری جدید نخواهیم بود .

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به اینکه اقدامات لازم از سوی ایران برای پروژه تهران- مشهد انجام شده و منتظر هستیم تا چینی‌ها تأمین مالی را آغاز کنند گفت: دلیل به طول انجامیدن این پروژه مسائل بانکی میان دو کشور است که از طرف بخش‌های مختلف پیگیری می‌شود.

وی در ادامه وضعیت راه‌آهن نیشابور را مطلوب خواند و با اشاره به ۷ پروژه تعریف شده در این ایستگاه افزود: همچنان مشغول ارتقای ایستگاه‌های مسیر تهران- مشهد هستیم .

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه