حمید بادرستانی در پاسخ موج؛
۱۰ سال از عمر استاندارد نیروگاه ری گذشته است
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری گفت: نیروگاه ری در حال حاضر ۴۰ سال عمر دارد که طبق استاندارد عمر این نیروگاه ۳۰ سال بوده و در حال حاضر ۱۰ سال از استاندارد آن می گذرد هرچند هنوز قابل استفاده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه نیروگاه ری در سال ۱۳۵۵ نزدیک به ۲۵ درصد از تمام تولید برق کشور را به عهده داشت است و به عبارتی بزرگترین نیروگاه خاورمیانه بوده است، گفت: از مجموع ۴۳ واحدی که در مدار بوده ۷ سال بعد از نصب به شهرهای دیگر منتقل شد و امروز این نیروگاه با ۲۳ واحد با ظرفیت ۸۱۸ مگاوات فعال است و به دلیل اینکه در ۴ نوع صنعت هیتاچی، آاگ، فیات و میتسوبیشی بهره می برد به عنوان دانشگاه نیروگاهی کشور معروف است.
حمید بادرستانی با تاکید بر اینکه در اوج پیک بیش از ۵۰۰ مگاوات در روز در مدار داشت، تصریح کرد: سهم نیروگاه ری در تامین نیاز تهران برابر با ۲.۵ ساعت مصرف برق تمام شهر است.
او با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد مصرف برق استان تهران در شهر تهران است، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰ درصد برق تهران که شامل ۵ هزار مگاوات است در نیروگاه شهر ری تولید می شود.
او با بیان اینکه کارشناس های آسک بلژیک که سال گذشته از این نیروگاه بازدید داشتند متعجب بودند که چطور این نیروگاه فعال است، درباره میزان عمر مفید این نیروگاه به خبرنگار موج، گفت: این نیروگاه در حال حاضر ۴۰ سال عمر دارد که طبق استاندارد عمر این نیروگاه ۳۰ سال بوده و در حال حاضر ۱۰ سال از استاندارد آن می گذرد هرچند هنوز قابل استفاده است.
او با تاکید بر اینکه قرار است بلوک سیکل ترکیبی با راندمان ۶۰ درصد انجام شود، اظهار کرد: ظرفیت طرح توسعه ظرفیت ۱۰۷۰ واحد خواهد داشت و با توجه به اینکه نیروگاه قدیمی باید همچنان در مدار بماند با طرح توسعه ظرفیت نیروگاه به بیش از ۱۴۰۰ مگاوات می رسد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، نیروگاه ری در سال ۱۳۵۵ با ظرفیت اسمی ۱۳۷۱ مگاوات در دو تیپ جنرال الکتریک و وستینگهاوس شامل ۶ واحد ۳۲ مگاواتی اسک،۶ واحد ۲۵ مگاواتی هیتاچی، ۱۰ واحد ۲۵ مگاواتی آاگ، ۷ واحد ۳۲ مگاواتی فیات و ۳ واحد ۸۵ مگاواتی میتسوبیشی شروع و در پایان سال ۱۳۵۶ نصب و به پایان رسید و بین سال های ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۸ تعداد ۱۶ واحد شامل ۱۰ واحد هیتاچی بنا به ضرورت هایی به شهر های دیگر انتقال یافت. همچنین در سال ۱۳۹۶ چهار واحد فیات به دلیل فرسودگی از رده خارج شد.
ارسال نظر