تمامی جرائم حق بیمه وسایل نقلیه موتوری فاقد بیمه نامه شخص ثالث بخشیده شد
تمامی جرائم حق بیمه وسایل نقلیه موتوری فاقد بیمه نامه شخص ثالث در راستای هم افزایی و تعامل با طرح مشترک پلیس و ستاد مدیریت سوخت کشور بخشیده شد.

به گزارش
، بر اساس اعلام بیمه مرکزی، در اجرای بند «۱-۸» ”دستورالعمل اصلاحی تعیین میزان، نحوه وصول، تخفیف، تقسیط و بخشودگی مبلغ موضوع بند «ب» ماده (۲۴) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه - مصوب سال ۱۳۹۵“ برخی از جرایم مرتبط با این بیمه نامه مورد بخشودگی قرار گرفت.با پیشنهاد رئیس کل بیمه مرکزی و موافقت سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، به منظور تعامل و هم افزایی با طرح مشترک پلیس راهور فراجا و ستاد مدیریت سوخت کشور در خصوص موضوع غیرفعالسازی کارت سوخت خودروها و موتورسیلکتهای فاقد بیمهنامه شخص ثالث و با هدف کاهش تبعات ناگوار اجتماعی و اقتصادی ناشی از حوادث وسایل نقلیه فاقد بیمهنامه و همچنین ترویج فرهنگ بیمه، صددرصد (۱۰۰%) مبلغ جریمه فوقالاشاره برای کلیه وسایل نقلیه موتوری زمینی از روز یکشنبه مورخ ۰۷/۰۲/۱۴۰۴ لغایت پایان روز چهارشنبه مورخ ۳۱/۰۲/۱۴۰۴ به مدت ۲۵ روز بخشیده شد.
این گزارش میافزاید شرکتهای بیمه مکلفند در بازه زمانی تعیین شده از دریافت جریمه حقبیمه از فاقدین بیمهنامه شخص ثالث خودداری کنند.
گفتنی است بخشودگی یادشده در خصوص کلیه وسایل نقلیه مشمول این بخشنامه، صرفاً در صورت خرید بیمهنامه شخص ثالث و حوادث راننده با مدت اعتبار یکساله، قابل اعمال است.
ارسال نظر