با حضور وزیر نیرو انجام شد؛
افتتاح سامانه پایش وضعیت نیروگاه ها/۴۰۰ میلیارد دلار صرفه جویی در ساخت تجهیزات برق
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی کشور گفت: به تمام شرکت ابلاغ کرده ایم که اجازه واردات تجهیزات ندارند مگر اینکه تولید داخل نداشته باشیم و شرط واردات نیز این است که با مهندسی معکوس داخلی سازی شود که تاکنون در راستای داخلی سازی ۷۰۰ میلیارد تومان قرارداد بسته ایم که ۴۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی شده و اگر قرار بود واردات شود باید ۱۱۰۰ میلیارد تومان هزینه می شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، صبح امروز با حضور اردکانیان وزیر نیرو سامانه پایش وضعیت نیروگاهی CM بهره برداری و طرح ارتقا و تطبیق با شرایط محیطی توربین گازی HAS در محل پژوهشگاه نیرو افتتاح شد.
مدیر عامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی در این مراسم با اشاره به اینکه براساس اسناد راهبردی وزارت نیرو ۱۷ سند در قالب موافقتنامه با پژوهشگاه نیرو امضا کردیم، گفت: در یک سال و نیم گذشته موضوع ساخت داخل با شدت بیشتری دنبال شد که بر مبنای آن برای ۵۰ پروژه به صورت اولویت دار کمیته های تشکیل شد.
محسن طرز طلب با بیان اینکه در این پروژه ها از استاندارسازی نیروگاه های بخار تا تولید پره های توربین با استفاده از نانو در دستور کار قرار داده ایم، اظهار کرد: در چند ماه گذشته تفاهمنامه ای نیز با مرکز شکوفایی و نوآوری و معاونت علمی راهبردی امضا کرده ایم و پژوهش های پیشنهادی نیز ثبت و براساس سازوکار تعیین شده در حال اجرا هستند که تاکنون ۵.۴ میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.
او با بیان اینکه کلیه پره های ثابت و متحرک نیروگاه های حرارتی را بومی سازی کرده ایم، گفت: به تمام شرکت ابلاغ کرده ایم که اجازه واردات تجهیزات ندارند مگر اینکه تولید داخل نداشته باشیم و شرط واردات نیز این است که با مهندسی معکوس داخلی سازی شود که تاکنون در راستای داخلی سازی ۷۰۰ میلیارد تومان قرارداد بسته ایم که ۴۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی شده و اگر قرار بود واردات شود باید ۱۱۰۰ میلیارد تومان هزینه می شد.
آسایش مدیر پروژه سامانه پایش وضعیت نیروگاه های سی ام گفت: در حال حاضر ۷۵ درصد از ظرفیت نیروگاه های نیروگاه های این سی ام هستند که ۳۴ توربین گازی موجود در کشور حدود ۱۲ درصد برق کشور را تامین می کنند.
ارسال نظر