English ۰۶:۵۴

معاون وزیر راه و شهرسازی:

ارتقا کریدورهای ترانزیتی توسعه اقتصادی به همراه دارد

افندی گفت: ایران با توجه به‌موقعیت خوبی که دارد می‌تواند از فرصت استفاده و نقش مهمی در حمل‌ونقل بین‌المللی و داخلی ایفا کند.

ارتقا کریدورهای ترانزیتی توسعه اقتصادی به همراه دارد
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، در آغازهفتمین نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته، با شعار «حمل‌ونقل هوشمند، ترانزیت و توسعه اقتصادی» امروز ۲۶ آذر افتتاح شد و تا ۲۹ آذرماه در محل مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

شهریار افندی‌زاده، معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این نمایشگاه تلاش کرده آخرین دستاورهای بخش حمل‌ونقل را به نمایش بگذارد، گفت: ۳۱۶ شرکت دولتی و خصوصی و بیش از ۸۵ شرکت دانش‌بنیان در این نمایشگاه شرکت کردند. دراین نمایشگاه آخرین محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح می‌شود. با مطرح شدن نیارها، ‌می‌توان به آنها پاسخ داد.

وی با بیان اینکه امروزه در دنیا بحث حمل‌ونقل از آنجایی که زیرساخت مسائل اقتصادی است، ‌حائز اهمیت است، گفت: حمل‌ونقل روزانه از نظر جابه‌جایی مسافر و کالا با همه مردم در ارتباط است. آگاهی از نیازهای حمل‌ونقل،‌ استفاده از تکنولوژی‌ها برای برطرف کردن این نیازها می‌تواند تاثیر زیادی داشته باشید. ایران با توجه به موقعیت خوبی که دارد می‌تواند از فرصت ایجادشده استفاده کرده و نقش مهمی در حمل‌ونقل بین‌المللی و داخلی ایفا کند.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: اینکه چرا کریدورهای ترانزیتی اهمیت دارد و همه کشورها تلاش می‌کنند در کریدورها سهم قابل توجهی داشته باشند و چرا مسائل اقتصادی به‌نوعی به ترانزیت و حمل ونقل گره خورده است، به این دلیل است که کریدورهای ترانزیتی می‌تواند کریدورهای لجستکی ایجاد کند، در کریدورهای لجستیکی هم مراکز توزیع کالا قرار می‌گیرد که می‌تواند بهره وری را افزایش دهد. به‌دنبال ایجاد کریدورهای لجستیکی، کریدورهای تجاری مطرح می‌شود. ‌به‌خصوص برای ایران که می‌تواند حد فاصل آسیا و اروپا باشد.

افندی‌زاده با بیان اینکه بسیاری از کشورها که از نظر اقتصادی سرآمد هستند، از بخش کریدورهای ترانزیتی شروع کردند، گفت: اگر سعی کنیم کریدورهای ترانزیتی را ارتقا دهیم، می‌توانیم به توسعه اقتصادی برسیم، زیرا ایران در تقاطع کریدورها قرار گرفته است. در دو سال گذشته توجه زیادی به زیرساخت‌های حمل ونقلی شده که باعث ایجاد شبکه‌های محلتف جاده‌ای و ریلی به سایر کشورها شود.

وی ادامه داد: در ابتکار وزیر راه و شهرسازی به‌عنوان ایران راه، که هم به‌عنوان راه و هم راهکار مطرح شده،‌ ایران به‌عنوان مسیر توسعه عنوان شده است و برای تعامل و افزایش توانمندی در ابن بخش باید از زیرساخت‌ها و توسعه ناوگان و تکنولوژی‌ها استفاده کرد. ایران با ۲۵۰۰ کیلومتر مرز آبی ۶۵۰۰ کیلومتر مرز زمینی با ۱۳ کشور، در کریدورهای مهمی قرار گرفته که باید از این فرصت‌ها استفاده کرد و ما به‌دنبال یک مدل اقتصادی برای تامین منابع هستیم. امیدواریم در این نمایشگاه بتوانیم یک مدل اقتصادی برای بخش خصوصی ایجاد کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه