English

مدیر امور نظارت بر اجرای طرح‌های تصفیه‌خانه‌های جنوب تهران:

سالانه حدود ۸۵ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده به ظرفیت تصفیه‌خانه جنوب تهران افزوده می‌شود

مدیر امور نظارت بر اجرای طرح‌های تصفیه‌خانه‌های جنوب تهران گفت: سالانه حدود ۸۵ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده به ظرفیت تصفیه‌خانه جنوب تهران افزوده خواهد شد و به چرخه مصرف مجدد در بخش غیرشرب برخواهد گشت.

 سالانه حدود ۸۵ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده به ظرفیت تصفیه‌خانه جنوب تهران افزوده می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی نقره روز دوشنبه در این باره اظهار داشت: بزرگ‌ترین تصفیه‌خانه فاضلاب ایران در جنوب پایتخت واقع شده و تکمیل فاز ۷ و ۸ این تصفیه‌خانه از مصوبه‌های سفر رئیس جمهوری به شهرری است که ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده بود و با تکمیل این فاز در سال جاری ۸۵ میلیون مترمکعب پساب تصفیه و به چرخه مصرف مجدد در بخش غیر شرب برخواهد گشت.

وی افزود: با توجه به چالش خشکسالی در کشور، نیاز به بازچرخانی و استفاده مجدد از منابع آب با شروع بهره‌برداری از این طرح سالانه حدود ۸۵ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده به ظرفیت تصفیه‌خانه افزوده و و به چرخه مصرف مجدد در بخش غیر شرب برخواهد گشت.

این مقام مسئول از پیشرفت ۹۰ درصدی سازه‌های فرآیندی بخش مایع و انجام تست آب‌بندی سازه‌های فرآیندی بخش مایع و شروع عملیات محوطه‌سازی و برنامه‌ریزی برای تکمیل و شروع بهره‌برداری از بخش مایع خبر داد و گفت: با تامین اعتبار مورد نیاز پروژه در سال ۱۴۰۴، شاهد بهره‌برداری از بخش مایع خواهیم بود.

در طرح جامع فاضلاب شهر تهران، تصفیه‌خانه جنوب در ۸ فاز تعریف شده است که در حال حاضر ۶ فاز آن اجرا شده و با رشد اجرای شبکه و افزایش حجم فاضلاب ورودی به این تصفیه‌خانه، طراحی و اجرای فازهای ۷ و ۸ در دستور کار قرار گرفته است.

عملیات اجرایی واحدهای ۷ و ۸ تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران در تیر ۱۳۹۹ آغاز شد؛ فرآیند این تصفیه‌خانه برای حذف نیتروژن و فسفر طراحی شده است (A۲O) که از پیشرفته‌ترین روش‌های تصفیه فاضلاب شهری است.

بر این اساس، فاضلاب جمع‌آوری شده، مطابق استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست تصفیه و به چرخه مصرف مجدد بخصوص در بخش صنعت بازخواهد گشت.

مدیر امور نظارت بر اجرای طرح‌های تصفیه‌خانه‌های جنوب هدف از اجرای این طرح را ارتقای سطح بهداشت عمومی، جلوگیری از آلودگی آب‌های زیرزمینی، استفاده از پساب تولیدی برای مصارف صنعتی، فضای سبز دانست و خاطرنشان کرد: جمعیت تحت پوشش این واحدهای تصفیه‌خانه ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است و بهره‌برداری از این پروژه‌ برای بیش از ۳ هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه