English

حذف انحصار در کسب و کار دریایی و تسهیل ورود فعالان اقتصادی

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ناوگان دریایی نفتی کشور از بزرگتری ناوگان جهان است و جزو سه ناوگان بزرگ محسوب می‌شود از این رو موضوع تربیت دریانورد بسیار مهم است.

حذف انحصار در کسب و کار دریایی و تسهیل ورود فعالان اقتصادی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی علی‌اکبر صفایی در مراسم روز جهانی دریانورد با اشاره به کاهش هزینه تحصیل دانشجویان دریانوردی اظهار داشت: خبر خوشی که برای دانشجویان دریایی داریم این است که دانشجویان دریایی در سال آخر تحصیل که هزینه‌های آموزش بر روی کشتی به شدت افزایش پیدا می‌کند، بورسیه می‌شوند. 

وی ادامه داد: براساس مصوبه اخیر قرار بر این شد دانشجویان سال آخر رشته‌های دریایی بورسیه و جذب ارگان‌ها و دستگاه‌های دریایی شوند تا هزینه‌های سال آخر تحصیل برای دانشجویان قابل تحمل باشد و قطعا این دانشجویان می‌توانند نیروهای ارزشمند برای کلیه ارگان ها باشند البته همین اقدام باعث افزایش انگیزه‌ها برای کسب نمرات بالا خواهد بود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره حذف انحصار در کسب و کار دریایی و تسهیل ورود فعالان اقتصادی به این حوزه گفت: هدف این است که کسب و کار دریایی در اختیار تمام فعالان اقتصادی قرار بگیرد و در حال حاضر هیچ انحصاری در این بخش وجود ندارد و متقاضیان از بخش خصوصی می‌توانند در ٣۶ رشته کسب و کار دریایی شرکت تاسیس کند اما مکلف هستند در هر رشته یکی از متخصصان همان رشته را به عنوان مدیر فنی شرکت به کار بگیرند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توسعه ناوگان دریایی در شمال و جنوب افزود: توسعه ناوگان شمال و جنوب را در دستور کار قرار داریم و بسیاری از فارغ‌التحصیلان دریایی جذب بخش خصوصی شدند که توسعه ناوگان داشتند، البته در حال حاضر ناوگان دریایی نفتی کشور از بزرگتری ناوگان جهان است و جزو سه ناوگان بزرگ محسوب می‌شود از این رو موضوع تربیت دریانورد بسیار مهم است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه