English

مدیرعامل آبفا استان تهران:

موثرترین راه برای جبران ناترازی ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب است

اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به مصرف بالای آب در شهر تهران و ناترازی بین منابع و مصارف، موثرترین راه برای جبران این ناترازی را ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب دانست و از مدارس به عنوان بهترین پایگاه برای اشاعه این فرهنگ نام برد.

موثرترین راه برای جبران ناترازی ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب است
به گزارش خبرگزاری موج

، محسن اردکانی در آیین "زنگ مدرسه، زنگ آب" که همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و سال آبی 04-1403 با حضور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در دبستان دخترانه "آرمینه مصلی‌نژاد" برپا شد، در جمع 500 نفری دانش‌آموزان این مدرسه با بیان اینکه مصرف آب در تهران دو برابر الگوی مصرف است، نقش آموزگاران و دانش‌آموزان را در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب و جبران ناترازی بین منابع و مصارف بسیار موثر خواند. 

 به گفته وی، برنامه‌ای مشترک با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با عنوان "همیار پلیس، حامی آب" از سال گذشته آغاز شده و در حال اجراست که شامل ترویج استفاده از کلاه ایمنی و تاکید بر اهمیت آب برای بقا و سلامتی است. 

وی افزود: در تاریخ ۱۹ مردادماه ۱۴۰۳، میزان مصرف آب در شهر تهران به ۴ میلیون مترمکعب در شبانه‌روز و مصرف لحظه‌ای به ۶۰ هزار لیتر بر ثانیه رسید که رقم بالایی است  ضرورت دارد با مدیریت بهتر مصرف آب، این ناترازی را کاهش دهیم.

مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران همچنین بیان کرد: میانگین مصرف آب هر شهروند تهرانی در شبانه‌روز ۲۵۰ لیتر بوده در حالی که الگوی مصرف استاندارد ۱۳۰ لیتر است و بنابراین مصرف فعلی حدود دو برابر الگوی مصرف است و باید کاهش یابد.

به‌گفته وی، با شروع سال تحصیلی جدید، انتظار می‌رود مصرف بهینه آب آغاز شود چراکه مدارس بهترین مکان برای فرهنگ‌سازی ماندگار هستند و این اقدام تأثیر قابل توجهی خواهد داشت. به طوری‌که در سال گذشته، شهروندان تهرانی حدود ۲۴ میلیون مترمکعب کمتر از سال پیش از آن آب مصرف کردند.

وی با بیان اینکه مدرسه مصلی‌نژاد به‌عنوان پایلوت طرح "آب و کلاه ایمنی، هر دو ضامن بقا و سلامتی" انتخاب شده است، تصریح کرد: این برنامه به حدود ۲۰۰۰ مدرسه دیگر در تهران گسترش خواهد یافت. 

اردکانی همچنین درباره اتصال مدارس تهران به شبکه اصلی فاضلاب، گفت: طبق قانون، مدارس ملزم به اتصال به این شبکه‌ها هستند و توافق‌هایی با آموزش و پرورش در این خصوص انجام شده است و تمامی مدارس تهران که هم‌اکنون به شبکه آب متصل هستند، به تدریج به شبکه فاضلاب نیز متصل خواهند شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز در این آیین از همکاری مشترک پلیس با شرکت آب و فاضلاب استان تهران برای اجرای طرح "همیار پلیس، حامی آب" خبر داد و گفت: ما از سال گذشته همکاری‌مان را با شرکت آب و فاضلاب آغاز کردیم و برای برگزاری این آیین، حدود دو ماه است که در روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان تهران و بخش اجتماعی پلیس راهور برنامه‌ریزی شده است.

"سیدابوالفضل موسوی‌پور" افزود: هدف این است که در آغاز سال تحصیلی، در مدارس شعار مشترک "همیار پلیس، حامی آب" مطرح شود چراکه دانش‌آموزان می‌توانند نمایندگان ما در خانواده‌ها و جامعه باشند و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و مصرف بهینه آب را به بزرگ‌ترها یادآوری کنند.

به‌گفته وی، همان‌طور که استفاده از کمربند ایمنی در دهه ۷۰ و ۸۰ نهادینه شد، قصد داریم با همراهی شهروندان و مسئولان، استفاده از کلاه ایمنی را نهادینه کنیم تا این طرح به برنامه‌ای مستمر تبدیل شود و بتوانیم تردد موتورسواران در شهر تهران را ساماندهی کنیم.

وی با بیان اینکه نیمی از تصادف‌های منجر به فوت، مربوط به موتورسواران است، اظهار داشت: در شهر تهران، ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار موتورسیکلت پلاک‌شده داریم که عدد بسیار زیادی است و ساماندهی تردد موتورسواران دغدغه و مطالبه همه شهروندان از مسئولان است.

موسوی‌پور تصریح کرد: ۵ هزار کلاه ایمنی تهیه شده است که در هفته نخست مهرماه به دانش‌آموزان در مدارس مختلف شهر اهدا می‌شود تا آنان این کلاه‌ها را به اعضای خانواده خود که از موتورسیکلت استفاده می‌کنند، هدیه دهند و این اقدام در راستای شعار «آب و کلاه ایمنی، هردو ضامن بقا و سلامتی» و برای ترویج و فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی انجام می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه