عبدالمالک شنبه زاده خبر داد:
جاذبههای تاریخی و گردشگری ایلام از طریق مجازی به گردشگران معرفی می شود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از معرفی جاذبههای تاریخی و گردشگری به سه زبان بهشکل مجازی در بین گردشگران و مسافران نوروزی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج ایلام،عبدالمالک شنبهزاده افزود: برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و با توجه به وضعیت قرمز و نارنجی سه شهرستان و پذیرش نکردن مسافران و گردشگران نوروزی، این ادارهکل اقدام به تهیه کلیپ معرفی جاذبهها و آثار تاریخی کرده و با حضور در بین مسافران و گردشگران نوروزی بهشکل مجازی آنان را با این آثار آشنا میکند.
وی با اشاره به اینکه معرفی جاذبههای گردشگری استان ایلام در فضای مجازی به دلیل شیوع ویروس کرونا و حضور نداشتن گردشگران در این مکانها صورت گرفته است، اظهار داشت:در این طرح بناهای تاریخی، مناطق گردشگری، آبشارها، دریاچهها، کوهها، روستاهای هدف گردشگری و موسیقی محلی به زبانهای به سه زبان محلی، فارسی، انگلیسی معرفی شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام ابراز امیدواری کرد پس از مهار ویروس کرونا شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی در اماکن تاریخی و مناطق گردشگری این استان باشیم.
شنبه زاده با بیان اینکه گردشگری مجازی در شناساندن قابلیتهای تاریخی و گردشگری استان کمک زیادی میکند، خاطرنشان کرد:ظرفیتهای گردشگری مذکور به شکل انیمیشن، تیزر و نماهنگ در فضای مجازی تا پایان تعطیلات نوروز پخش میشود.
همچنین مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از صدور و تمدید ۱۹۸۸ فقره پروانه تولید انفرادی صنایعدستی در سال ۹۹ خبر داد و گفت:در طول سال ۹۹ تعداد ۱۹۸۸ فقره پروانه تولید انفرادی صنایعدستی برای متقاضیانی که دارای تخصص، تجربه و آشنایی به فرایند تولید و توانایی ساخت محصول در یکی از رشتههای صنایعدستی بودهاند صادر شده است.
شنبه زاده با اشاره به اینکه این مجوزها بیانگر نوع، ظرفیت تولید و سرمایهگذاری انجامشده برای یکرشته در مکانی معین است،افزود:افرادی که مجوز پروانه تولید انفرادی دریافت میکنند به شکل مستمر و مداوم در رشته مورد تقاضای خود فعالیت و تولید خواهند داشت.
وی با بیان اینکه متقاضیان پس از گذراندن دورههای آموزشی و کسب مهارتهای اولیه تحت نظر این اداره، موفق به دریافت این مجوزها میشوند،اظهار داشت:۳۳ رشته صنایعدستی در قالب ۱۲۲ کارگاه تولیدی در استان ایلام وجود دارد و جوانان در هر یک از رشتههای مورد علاقه خود میتوانند با کسب آموزشهای لازم وارد فضای کسبوکار با کمترین سرمایهگذاری شوند.
ارسال نظر