مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام:
۹ روستای هدف گردشگری استان ایلام در کارگروه ملی کشور مورد تایید قرار گرفتند
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام از معرفی و تأیید ۹ روستای روستای هدف گردشگری در استان خبر داد.
، فرزاد شریفی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام با اعلام این خبر اظهار کرد: ۹ روستای هدف گردشگری با همکاری اداره کل میراثفرهنگی ، گردشگری و صنایعدستی و بنیاد مسکن انقلاب استان ایلام مورد تایید قرار گرفت که تعداد روستاهای هدف گردشگری به ۱۵ روستا توسعه یافت .
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: این روستاها شامل سیاه گاو شهرستان آبدانان، شیخ مکان شهرستان دره شهر، طولاب بخش سیوان شهرستان ایلام ، چشمه پهن شهرستان ملکشاهی ، بانسرو شهرستان چوار، گنجه شهرستان بدره ، بهمن آباد شهرستان دره شهر، پشته ارشت شهرستان بدره و تختان شهرستان دهلران در استان ایلام هستند.
شریفی ادامه داد: تعداد ۶ روستای به عنوان روستاهای هدف گردشگری شامل روستاهای سرابکلان در سیروان ، پشت قلعه در آبدانان، حیدرآباد در میشخاص، سنگ سفید و زنجیره علیا در چرداول و کلم در شهرستان بدره در استان ایلام وجود دارد .
وی خاطرنشان کرد: روستاهای هدف گردشگری استان ایلام علاوه بر اینکه به لحاظ کشاورزی قابل توجه هستند به دلیل نزدیکی به جاذبههای شاخص طبیعی و تاریخی همواره محل تردد گردشگران هستند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام تصریح کرد: در سالهای اخیر نه تنها روستاهای هدف گردشگری بلکه گردشگری روستایی به طور چشمگیری رو به رشد بوده است که این مهم می طلبد برنامههای توسعه گردشگری با رویکرد گردشگری کشاورزی و روستایی بیشتر مد نظر قرار گیرد.
شریفی عنوان کرد: نقطه قوت روستاهای استان نزدیکی به جاذبههای شاخص، علاقمندی جوامع محلی برای مشارکت در طرحهای گردشگری است و عمده ضعف این روستاها تعریف نشدن رویدادهای گردشگری روستایی که مکمل فعالیتهای گردشگری هستند.
وی با اشاره به اینکه در حال برنامهریزی برای فعال کردن رویدادها هستیم، گفت: به لحاظ معیشتی عمده بافت روستاها کشاورزی و دامپروری و صنایعدستی بوده که میتوان سایر فعالیت های معیشتی روستای را نیز توسعه و ترویج داد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام خاطرنشان کرد: عمده خدمات ارائه شده به گردشگران اقامتی، پذیرایی و بلد محلی بوده که انتظار میرود فعالیتهای مشارکتی در فعالیتهای روزمره و آموزشی نیز به آن اضافه شود.
ارسال نظر