استاندار ایلام:
جایگاه زنان استان در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی ارتقا یافته است
استاندار ایلام با بیان اینکه جایگاه زنان استان در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی ارتقا یافته است گفت: ایلام استان ۲۸ کشور از نظر میزان طلاق در سال ۱۴۰۲ و در ۱۴۰۳ نیز میزان طلاق در این استان ۲۲ درصد کاهش یافت.
، حسن بهرامنیا استاندار ایلام در نشست شورای اجتماعی و کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده اظهار داشت: بر اساس گزارش وزارت کشور که آمار آن در کل کشور احصا شده است میزان خودکشی بانوان در استان ایلام هفت رتبه تنزل یافت و این در حالی است که استان ایلام در این آسیب اجتماعی رتبه نخست را در کشور داشت و اکنون جایگاه هشتم را در کشور دارد.
وی افزود: در اقدام به خودکشی(بانوان و آقایان) در جایگاه نخست کشور بودیم که خوشبختانه با اهتمام سمنها و سازمانهای مردمنهاد و تلاش مجموعههای فرهنگی استان از نظر تعداد خودکشی جایگاه استان ۵ رتبه تنزل یافته است.
نماینده عالی دولت در استان ایلام در ادامه با اشاره به برگزاری کنگره بانوان تاثیرگذار استان، گفت: امروز زنان در استان ایلام جایگاه ویژهای دارند و جزو زنان تاثیرگذار استان هستند. در کنگره زنان تاثیرگذار استان که اخیراً در استانداری برگزار شد از بین ۶۰۰ نفر از بانوانی که مستندات عملکرد خود را ارایه داده بودند ۲۴ بانوی برتر برگزیده شدند و از این تعداد ۸ نفر در مقیاس ملی رتبه نخست را کسب کردند که این مهم نشانگر جایگاه ویژه و اثرگذار بانوان در استان است.
وی با تاکید بر این مطلب که نباید تصور شود که زنان از حقوق تعیین شده خود محروم هستند، بیان داشت: جایگاه زنان در استان ایلام ارتقا یافته است و بانوان استان امروز در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نقشآفرین هستند.
بهرامنیا عنوان کرد: ایلام استان ۲۸ کشور از نظر میزان طلاق در سال ۱۴۰۲ و در ۱۴۰۳ میزان طلاق در استان ۲۲ درصد کاهش یافت.
وی با قدردانی از سمنها، عملکرد این مجموعهها را در کاهش آسیبهای اجتماعی استان بسیار مهم و اثرگذار ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه کارکرد سمنها در استان قابل قبول است که نیاز است بیشتر تقویت شوند. تجربه نشان داده که هر اندازه در این حوزه بیشتر کار شود توفیقات ما در کاهش آسیبهای اجتماعی نیز بیشتر شود.
استاندار ایلام تاکید کرد: سازمانهای مردمنهاد و تشکلها فارغ از نگاه سیاسی به منظور خدمت به مردم تشکیل میشود که ضرورت دارد متناسب با نیاز مناطق، سمنها ایجاد شوند.
وی به کنگره بزرگ اربعین اشاره کرد و خواستار فعالیت سمنها در این حوزه شد و گفت: همچون شهید مرتضی آوینی که در مقطع بسیار سخت و سهمگین دوران دفاع مقدس با دوربین و قلم خود در جریان رگبار گلولهها، خبر و فیلم تهیه کردند و با هنرنمایی این صحنهها را به رشته تصویر درآوردند و روایت کردند، سمنها نیز روایتگر زیبایی اربعین باشند.
وی اضافه کرد: با وجود بازگشایی شش مرز برای تردد در اربعین، استان ایلام همچنان در تردد زوار مقام نخست را حفظ کرد.
استاندار ایلام با اشاره به نشست سال گذشته با وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم، یادآورشد: یکی از الزامات تشکیل مدارس وجود مشاور است، کمبود مشاور مدارس در استان به عنوان یک خلا دیده شده و تاکید کردیم که استان نیازمند ۱۷۰ نفر مشاور مدارس است و پیگیریهای لازم برای جذب این تعداد مشاور انجام شد و ۲۰۰ مشاور در استان بهکارگیری شد.
وی به سفر وزیر کشور دولت سیزدهم به استان(شهرستانهای جنوبی) اشاره کرد و یادآور شد: برای کاهش آسیبهای اجتماعی، نشستی برگزار شد و مقرر گردید که گروههای جهادی، سمنها و تشکلها بهصورت عملیاتی در کانون آسیبهای اجتماعی وارد عمل شوند که نتیجه آن کاهش آسیبهای اجتماعی نظیر طلاق، خودکشی و بزهکاری در استان بود.
استاندار ایلام ادامه داد: در بعضی مناطق که کانون خودکشی بودند دو سال است که خودکشی نداریم و این نتیجه سیاستهای حاکمیت، دولت و فعالیت و عملکرد سمنها و گروههای جهادی بهعنوان پدیده برخواسته از بطن جامعه است.
براساس این گزارش، در این نشست از ۴۸ سمن فعال در حوزه آسیبهای اجتماعی تجلیل شد.
ارسال نظر