مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام خبر داد؛
رشد ۶۰ درصدی جذب گردشگران در ایلام
مدیرکل میراثفرهنگی ایلام گفت: در نیمه نخست سال جاری جذب گردشگران نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد افزایشیافته است.
، فرزاد شریفی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام گفت: باتوجهبه ظرفیتهای خاص مرز مهران و داشتن ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک این استان با کشور عراق، در نیمه نخست سال جاری جذب گردشگران در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در مناطق روستایی و شهری استان ایلام ۱۱۰ واحد بومگردی وجود دارد که در ایام مختلف طول سال پذیرای گردشگران هستند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام ادامه داد: در حال حاضر ۱۲ واحد رستوران منفرد بینراهی، ۲۵ واحد سفرهخانههای سنتی، ۲۳ واحد خانههای مسافر، پنج واحد مهمانپذیر، ۱۰ واحد هتل، ۵۴ واحد دفتر خدمات مسافرتی و یک واحد مجتمع آبدرمانی در استان ایلام فعالیت دارند.
شریفی خاطرنشان کرد: حدود ۲۴۰ واحد صنفی حوزه گردشگری در استان فعالیت دارند و از سرمایهگذاری در حوزههای گردشگری استان استقبال و حمایت میشود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۶ روستای دارای زیرساختهای مناسب گردشگری در استان ایلام وجود دارد که روستاهای هدف گردشگری با ایجاد زیرساختهای مناسب به ۱۵ روستا افزایش خواهد یافت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اظهار داشت: این روستاها شامل سراب کلان در سیروان، پشت قلعه در آبدانان، حیدرآباد میشخاص بخش سیوان شهرستان ایلام، سنگ سفید و زنجیره علیا در چرداول و کلم در شهرستان بدره است و ۹ روستای دیگر نیز برای تبدیلشدن به هدف گردشگری شامل سیاه گاو شهرستان آبدانان، شیخمکان شهرستان دره شهر، طولاب بخش سیوان شهرستان ایلام، چشمهپهن شهرستان ملکشاهی، بانسرو شهرستان چوار، گنجه شهرستان بدره، بهمنآباد شهرستان دره شهر، پشته ارشت شهرستان بدره و تختان شهرستان دهلران در دستور کار قرار دارد.
وی یادآور شد: ۳ منطقه عملیاتی دفاع مقدس از استان ایلام شامل منطقه عملیاتی کوشک شهرستان ایوان، منطقه عملیاتی گرهشیر شهرستان مهران و منطقه عملیاتی چیلات شهرستان دهلران در فهرست آثار ملی کشور ثبت ملی شده است که برای هریک از این مناطق عملیاتی، از سوی تیم کارشناسی، مستندنگاری و تحقیقات میدانی انجام و پرونده این آثار به همراه عکس و فیلمبرداری بررسی نهایی به دفتر شورای ثبت میراثفرهنگی کشور ارسال شده بود که پس از تصویب شورا در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
شریفی تأکید کرد: ۴ اثر منقول، ۶ اثر ناملموس، ۷ اثر تاریخی، ۵ اثر طبیعی و ۳ منطقه عملیاتی دفاع مقدس برای بررسی و تأیید جهت ثبت در آثار ملی مستندسازی و به وزارتخانه معرفی شده که ۳ اثر ثبت شده دفاع مقدس از جمله این آثار ارسالی بوده است.
وی اضافه کرد: ۸۹۲ اثر تاریخی، طبیعی، مذهبی، یادمان و منطقه عملیاتی، منقول و نامنقول، ملموس و ناملموس از استان ایلام تاکنون ثبت ملی شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام متذکر شد: در حال حاضر ۳۳ رشته فعال صنایعدستی در استان ایلام وجود دارد و بیش از ۲۰ هزار صنعتگر در این حوزه فعال هستند ضمن اینکه برپایی چهارشنبهبازار صنایعدستی از ۴ مهرماه در خیابان طالقانی شهر ایلام نیز در راستای حمایت از تولیدات این قشر بوده است.
ارسال نظر