English

صبح امروز:

زنگ انقلاب در مدارس استان ایلام به صدا در آمد

آیین نواخته شدن زنگ انقلاب در مرکز استعدادهای درخشان شهید بهشتی شهر ایلام با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، استاندار ایلام و مدیران استانی برگزار شد.

  زنگ انقلاب در مدارس استان ایلام به صدا در آمد
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، درویشی مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام در این آیین با گرامیداشت دهه فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران و دوره پهلوی را می‌توان از چند جنبه مورد مقایسه قرار داد.

وی افزود: در جهان تاکنون ده انقلاب بزرگ رخ داده است و انقلاب اسلامی ایران دارای ویژگی‌های منحصر به فردی نسبت به سایر انقلاب‌ها است و یکی از این ویژگی‌ها، فرهنگی بودن این انقلاب است که نشان‌دهنده تغییرات عمیق در نگرش‌ها و ارزش‌های جامعه بوده است.

وی مولفه دوم این انقلاب را اقتدار رهبری آن عنوان کرد و گفت: انقلاب دیگر کشورها یا رهبری نداشتند یا رهبری آنها به این شکل قوی و هدایت‌گر نبوده است.

درویشی اضافه کرد: در انقلاب اسلامی ایران، رهبری نقش بسیار مهمی در هدایت و پیروزی انقلاب ایفا کرد.

وی با بیان اینکه نکته سوم این انقلاب و نظام ارتباط آن با انقلابیون است افزود: در بسیاری از انقلاب‌ها، پس از پیروزی، قطع رابطه با انقلابیون رخ می‌دهد، اما در انقلاب اسلامی ایران، این رابطه حفظ شده است.

وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی تغییرات بسیاری در جامعه جهانی به وجود آورده است.

وی همچنین به دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در زمینه علمی اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران در حوزه المپیادها مقام اول را به دست آورده و این نشان‌دهنده پیشرفت‌های علمی و فرهنگی کشور پس از انقلاب است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه