English

چگونه میتوان در کوتاه ترین بازه زمانی پاسپورت ترکیه را دریافت کرد

ایرانیان زیادی قصد مهاجرت به کشور ترکیه و دریافت پاسپورت آن را دارند. دولت ترکیه نیز قوانینی را برای این منظور وضع کرده است که با آگاهی از آن‌ها می‌توان در کوتاه‌ترین بازه زمانی، پاسپورت این کشور را دریافت کرد. یکی از مزایای اخذ پاسپورت ترکیه ‌این است که از طریق آن می‌توانید برای ویزای تجاری E۲ آمریکا درخواست دهید.

چگونه میتوان در کوتاه ترین بازه زمانی پاسپورت ترکیه را دریافت کرد

به گزارش خبرگزاری موج،ایرانیان زیادی قصد مهاجرت به کشور ترکیه و دریافت پاسپورت آن را دارند. دولت ترکیه نیز قوانینی را برای این منظور وضع کرده است که با آگاهی از آن‌ها می‌توان در کوتاه‌ترین بازه زمانی، پاسپورت این کشور را دریافت کرد. یکی از مزایای اخذ پاسپورت ترکیه ‌این است که از طریق آن می‌توانید برای ویزای تجاری E۲ آمریکا درخواست دهید.

راه‌های اخذ تابعیت ترکیه

برای مهاجرت به ترکیه و دریافت پاسپورت آن، روش‌های مختلفی وجود دارد که عبارت‌اند از:

  1. ازدواج. در صورت ازدواج با یک شهروند ترکیه، پس از سه سال می‌توانید پاسپورت این کشور را دریافت کنید.
  2. تولد. برای کسانی مناسب است که حداقل یکی از والدینشان شهروند ترکیه باشد.
  3. استخدام. پس از پنج سال کار تحت قرارداد می‌توانید تابعیت بگیرید.
  4. با اخذ تابعیت، پس از پنج سال زندگی در ترکیه. در این مدت، مجموعا بیش از شش ماه نمی‌توانید کشور را ترک کنید. برای درخواست، باید تسلط به زبان ترکی را اثبات کنید، شغل داشته باشید یا ثابت کنید سطح درآمد کافی دارید.

ساده‌ترین راه برای دریافت مجوز اقامت توریستی اولیه، خرید ملک است. راه دیگر، دریافت مجوز اقامت دائم با خرید املاک و مستغلات به ارزش ۱۰۰ هزار دلار است. مجوز اقامت دائم به مدت دو سال داده می‌شود. سپس می‌توان آن را برای سه سال دیگر تمدید کرد.

  1. شایستگی خاص (کارت فیروزه‌ای): برای دستاوردهای برجسته در علم، تجارت، فرهنگ یا ورزش.
  2. سرمایه‌گذاری در املاک، سهام، اوراق دولتی و ...

در صورتی که قصد دریافت پاسپورت ترکیه را دارید، می‌توانید برای نتیجه‌گیری بهتر و سریع‌تر، از کارشناسان مهاجرتی رویال مهاجرت کمک بگیرید.

سریع‌ترین روش اخذ پاسپورت ترکیه؛ سرمایه‌گذاری

با سرمایه‌گذاری در ترکیه شما می‌توانید در مدت شش تا هشت ماه تابعیت این کشور را دریافت کنید. تقاضا برای دریافت پاسپورت این کشور بسیار بالا است و طبق آمار، در حدود نیمی از متقاضیان موفق می‌شوند. شش روش برای سرمایه‌گذاری در کشور ترکیه وجود دارد که می‌توانید یک مورد را از بین آن‌ها انتخاب کنید.

۱.     خرید ملک به ارزش ۴۰۰ هزار دلار

این ساده‌ترین و محبوب‌ترین گزینه سرمایه‌گذاری برای مهاجرت به ترکیه است. شما می‌توانید هر ملکی را خریداری کنید: آپارتمان، خانه، محل تجاری یا صنعتی و همچنین زمین.

در این روش صرفا نباید روی یک ملک سرمایه‌گذاری شود. می‌توانید چندین آپارتمان با هزینه کل بیش از ۴۰۰ هزار دلار خریداری کنید. برای این منظور، تنها شرط موجود این است که نباید بین معاملات بیش از دو ماه وقفه بیفتد.

در مارس ۲۰۲۱، دولت ترکیه قوانین مربوط به معاملات املاک و مستغلات بین خارجی‌ها را اصلاح کرد. ملک فقط یک بار می‌تواند برای شرکت در برنامه شهروندی استفاده شود. اگر سرمایه‌گذار آپارتمانی خریداری کند و سپس آن را به شهروند خارجی دیگری بفروشد، نمی‌تواند برای خرید ملک تابعیت بگیرد.

این ملک، دیگر نمی‌تواند به صاحب قبلی آن - شرکت ترکیه‌ای یا یک شهروند - فروخته شود. اگر سرمایه‌گذار مسکنی را از انبوه‌ساز بخرد و سپس به او بفروشد، مبنای اخذ تابعیت ترکیه بازنگری می‌شود. استثناء استرداد اموال غیرمنقول به صاحب سابق آن، با تصمیم دادگاه است.

۲.     سپرده‌گذاری در بانک به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار

شما می‌توانید پول خود را به صورت هر ارزی که مورد تایید بانک ترکیه است، پس‌انداز کنید. متوسط سود سپرده به لیر ترکیه در سال ۲۰۲۳ تا ۲۳.۵ درصد است.

۳.     خرید اوراق بهادار ملی از ۵۰۰ هزار دلار

در این روش شما باید روی اوراق بهادار ملی و همچنین سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات یا سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر، سرمایه‌گذاری کنید.

۴.     خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار

در این روش، شما باید به مدت سه سال این سرمایه‌گذاری را حفظ کنید. پس از طی این مدت می‌توانید برای اخذ تابعیت و پاسپورت درخواست دهید.  

۵.     خرید سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار

در این روش، شما باید سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات یا سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر را با تعهد به حفظ دارایی‌ها به مدت سه سال خریداری کنید. برای آشنایی بیشتر با روش‌های سرمایه‌گذاری در کشور ترکیه، کافی است به موسسه رویال مهاجرت مراجعه کنید. این مجموعه با بیش از ده هزار پرونده موفق، بهترین مسیر مهاجرتی را به شما معرفی می‌کنند.

 

پاسپورت ترکیه

 

چه کسی می‌تواند با سرمایه‌گذاری، پاسپورت ترکیه را دریافت کند

شرایط لازم متقاضی برای سرمایه‌گذاری در ترکیه جهت اخذ پاسپورت این کشور به ترتیب زیر است:

  • سابقه کیفری نداشته باشد.
  • قوانین مهاجرت ترکیه را نقض نکرده باشد.
  • از تمکن مالی مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری برخوردار باشد.
  • تابعیت ترکیه به همسر سرمایه‌گذار و فرزندان زیر ۱۸ سال اعطا می‌شود.
  • اگر فرزندان بالغ سرمایه‌گذار، منابع درآمد خاص خود را داشته باشند، نمی‌توانند در درخواست گنجانده شوند. برای دریافت شهروندی، آن‌ها به عنوان متقاضیان اصلی فردی در برنامه شرکت می‌کنند و شرایط سرمایه‌گذاری را برآورده می‌کنند.

جمع‌بندی

برای مهاجرت به ترکیه و دریافت پاسپورت این کشور، سرمایه‌گذاران باید حداقل 400 هزار دلار روی املاک و مستغلات سرمایه‌گذاری کنند. در این روش، اخذ پاسپورت بین شش تا هشت ماه طول می‌کشد و سرمایه‌گذاری در سه سال قابل بازگشت است. برای آغاز مسیر سرمایه‌گذاری جهت دریافت پاسپورت ترکیه با کارشناسان رویال مهاجرت تماس بگیرید. این مجموعه با بیش از ده سال سابقه، شما را تا رسیدن به اهداف مهاجرتی خود همراهی می‌کند.

سوالات متداول

  1. از چه روش‌هایی می‌توان پاسپورت ترکیه را دریافت کرد؟

از طریق ازدواج، تولد، استخدام به مدت پنج سال، سرمایه‌گذاری و ... می‌توان پاسپورت ترکیه را دریافت کرد.

  1. سریع‌ترین روش برای اخذ پاسپورت ترکیه کدام است؟

سریع‌تر روش برای مهاجرت به ترکیه و اخذ پاسپورت آن، سرمایه‌گذاری 400 هزار دلاری روی املاک و مستغلات است.

  1. چه کسانی می‌توانند در ترکیه سرمایه‌گذاری کنند؟

کسانی که دارای سابقه کیفری نباشند، قوانین مهاجرتی ترکیه را نقض نکرده باشند و از تمکن مالی برخوردار باشند، می‌توانند در این کشور سرمایه‌گذاری کنند.

  1. دریافت پاسپورت ترکیه با سرمایه‌گذاری چقدر طول می‌کشد؟

با سرمایه‌گذاری 400 هزار دلاری روی املاک، افراد می‌توانند ظرف شش تا هشت ماه پاسپورت خود را دریافت کنند. کسانی که روش سرمایه‌گذاری 500 هزار دلاری روی اوراق بهادار را انتخاب کنند، برای دریافت پاسپورت و اخذ تابعیت باید بیش از سه سال صبر کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه