English

در ادامه بازدید و بررسی عملکرد سرپرستی‌های استانی؛

حضور مدیر عامل بیمه کوثر در استان مرکزی

مدیر عامل بیمه کوثر به منظور بازدید و بررسی عملکرد سرپرستی و شبکه فروش از سرپرستی این شرکت در استان مرکزی بازدید کرد.

حضور مدیر عامل بیمه کوثر در استان مرکزی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه کوثر، مدیر عامل این شرکت به همراه جمعی از معاونان و مدیران ستادی در محل سرپرستی بیمه کوثر استان مرکزی حضور یافت و ضمن دیدار با همکاران، نمایندگان و بیمه‌گزاران استان، عملکرد و روند پیشبرد برنامه‌ها را مورد ارزیابی قرار داد.

ایشان در این دیدار صمیمانه با بررسی وضعیت و سهم از بازار سرپرستی استان مرکزی در کشور عنوان نمود: موفقیت در راه رسیدن به اهداف شرکت با همراهی، انسجام در کار تیمی و ارتباط موثر بین همکاران میسر‌ شده و رضایتمندی و سودآوری نیز به همین واسطه حاصل می‌گردد.

مدیرعامل بیمه کوثر در ادامه این برنامه از شرکت آلومینیوم ایران به‌عنوان یکی از بیمه‌گزاران بزرگ بیمه کوثر در استان مرکزی بازدید و در جریان روند همکاری‌ها قرار گرفت.

وی در پایان این بازدید شنونده دغدغه‌ها، مشکلات و سوالات همکاران، شبکه فروش و نمایندگان سرپرستی استان مرکزی بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه