فاجعه انسانی قریبالوقوع در غزه به دلیل آبهای آلوده
نتایج آخرین آزمایشهای به عمل آمده در نوار غزه حاکی از افزایش بی سابقه ورود فاضلابها به آب دریا در نوار غزه است به گونهای که هم اکنون ۷۳ درصد آبهای این باریکه آلوده است.
به گزارش خبرگزاری موج، مرکز حقوق بشر میزان در گزارشی تاکید کرد که میزان آلودگی آب دریا در نوار غزه به ۷۳ درصد رسیده است و این مساله وضعیت سلامت ساکنان این منطقه را با خطرات جدی مواجه کرده و آنان را در برابر فاجعه های انسانی زیادی قرار داده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این مرکز در گزارشی خود آورده است که اوضاع انسانی باریکه غزه با وجود ادامه بحران برق ناشی از تداوم محاصره ظالمانه از سال ۲۰۰۷ روز به روز بدتر می شود و اکنون ساعات قطعی برق در این باریکه بعضا به بیش از ۲۰ ساعت می رسد و همین مساله اغلب موجب قطع خدمات اساسی به ساکنان این منطقه به ویژه در زمینه های بهداشت و محیط زیست می شود و شاید بارزترین مشکلات و بحران های زیست محیطی خطرناک ناشی از این بحران، آلودگی بی سابقه آب دریا باشد که کل این منطقه را با خطرات زیست محیطی مواجه کرده است.
بر پایه این گزارش، روزانه بیش از ۱۰۰ هزار متر مکعب فاضلاب به آب دریا در نوار غزه ریخته می شود. این فاضلاب ها بدون اینکه تصفیه شوند مستقیما وارد آب دریا می شوند.
نتایج آخرین آزمایش های به عمل آمده در نوار غزه حاکی از افزایش بی سابقه ورود فاضلاب ها به آب دریا در نوار غزه است به گونه ای که هم اکنون ۷۳ درصد آب های این باریکه آلوده است.
این مساله تمامی بخش های زندگی ساکنان باریکه غزه اعم از بهداشت، سلامت، محیط زیست و حتی کشاورزی را تحت تاثیر قرار داده است.
مرکز حقوق بشر میزان تاکید کرد که بحران های موجود در باریکه غزه به ویژه بحران برق موجب شده تا اوضاع انسانی این باریکه به سرعت رو به وخامت پیش بردو تا جایی که طبق گزارش ها و آمارها، نوار غزه در سال ۲۰۲۰ دیگه فاقد مولفه های یک زندگی سالم خواهد بود.
مرکز میزان خواستار مداخله فوری جامعه بین المللی برای رسیدگی به اوضاع انسانی باریکه غزه و امدادرسانی فوری به آن به ویژه در زمینه برق و فاضلاب ها شد تا جلوی وقوع فاجعه ای بزرگ در این باریکه گرفته شود.
ارسال نظر