English

جزئیات سقوط مرگبار یک بالگرد در آلمان

درپی سقوط یک بالگرد در ایالت نیدرزاکسن آلمان خلبان این بالگرد کشته و دستیارش هم به شدت مجروح شد.

جزئیات سقوط مرگبار یک بالگرد در آلمان

به گزارش خبرگزاری موج، به نوشته هفته نامه اشپیگل، در سقوط یک بالگرد در ایالت نیدرزاکسن آلمان هم خلبان کشته شده و دستیارش هم  به شدت مجروح شد.

این روزها ارتش آلمان روزهای تلخی را تجربه می کند و رسانه های این کشور مرتبا از کمبود تجهیزات در ارتش این کشور خبر می دهند.

وزیر دفاع آلمان با چند بازرس برای بررسی اوضاع به محل حادثه سفر کرده است. وی خلبان این بالگرد و دستیارش را بسیار با تجربه ارزیابی کرد که هر دو بیش از ۴۰۰ ساعت پرواز را در کارنامه داشتند. وی شفاف سازی کامل درباره این حادثه را وعده داد.

وزیر دفاع آلمان همچنین با بازماندگان این حادثه هوایی ابراز همدردی کرد. این بالگرد ظهر روز دوشنبه پرواز خود را آغاز کرده و حدود ۱۵ دقیقه بعد از شروع پرواز سقوط کرد. حادثه سقوط در نزدیک یک منطقه جنگلی رخ داد.

این خلبان کشته شده دومین قربانی ارتش آلمان در عرض یک هفته است. هفته گذشته نیز یک خلبان در جریان برخورد دو جنگنده یورو فایتر در شمال شرقی این کشور جان خود را از دست داد.

ارتش آلمان به ویژه تحت وزرات دفاع "اورزولا فون در لاین" وضعیت بسیار بدی پیدا کرده است.

روزنامه دی ولت آلمان اخیرا گزارش داده است که نتایج یک سند محرمانه وزارت دفاع آلمان نشان می دهد که دولت آلمان بالغ بر ۳۰ میلیارد یورو برای عمل به تعهدات خود در قبال ناتو و مدرنیزه کردن ارتش آلمان همانگونه که به این ائتلاف نظامی وعده داده بود کم دارد. به این ترتیب آلمان این ائتلاف نظامی را تضعیف می کند.

چندی پیش هم یک روزنامه آلمانی گزارشی را منتشر کرد که در آن به این مسئله اشاره شده بود که شرایط ادوات سیستم‌های تسلیحات ارتش آلمان و وضعیت تجهیزات نیروهای امنیتی آلمان همچنان نامطلوب است، بر این اساس شرایط ارتش آلمان هنوز چندان تغییری نکرده است. این در حالی است که در سال‌های اخیر هزینه‌های تسلیحاتی آلمان حدود ۲۰، ۳۰ و تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، تجهیزات ارتش آلمان یا در نهایت خیلی بد کار می‌کنند و یا اصلاً کار نمی‌کنند و یا خیلی قدیمی هستند که به‌ندرت قابل استفاده‌اند. این گزارش نشان می‌ داد که تنها بخش کوچکی از بالگردهای آلمان آمادگی شرکت در عملیات‌ها را دارند، همچنین خلبانان ارتش در مجموع ۵۳ هواپیمای جنگنده مدل موسوم به ببر را در اختیار داشتند که بین آن‌ها درصد کمی قابل استفاده بودند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه