خطر مرگ مبتلایان به بیماری ایدز در آفریقا
سازمان ملل نسبت به خطر مرگ مبتلایان به بیماری ایدز در آفریقا هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری موج، سازمان ملل هشدار داده که ممکن است مرگ و میر بر اثر بیماری ایدز در کشورهای آفریقایی در میانه بحران شیوع کرونا ۲ برابر شود.
سازمان ملل پیش بینی کرده است در صورتی که ارائه خدمات درمانی به مبتلایان ایدز در کشورهای آفریقایی به دلیل شیوع ویروس کرونا مختل شود، ممکن است بیش از ۵۰۰ هزار نفر جان خود را از دست بدهند.
سازمان بهداشت جهانی در بیانیهای اعلام کرده «اختلال ۶ ماهه در روند درمان بیماران مبتلا به ایدز به دلیل بحران به وجود آمده در جهان و کشورهای آفریقایی ممکن است مرگ بیش از ۵۰۰ هزار نفر دیگر را در این مناطق در سال ۲۰۲۰-۲۰۲۱ رقم بزند.»
به گزارش الجزیره، بر اساس آخرین آمارها در سال ۲۰۱۸، ۴۷۰ هزار نفر بر اثر بیماریهای مرتبط با ایدز در جنوب صحرای آفریقا جان خود را از دست دادند.
سازمان بهداشت جهانی همچنین نسبت به تاثیر متوقف شدن خدمات درمانی به بیماران ایدزی، مختل شدن خدمات بهداشتی و زنجیره تجهیزات پزشکی به دلیل اپیدمی جهانی هشدار داده است.
ارزیابیها نشان میدهد «اختلال ۶ ماهه در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران مبتلا به ایدز میتواند شرایط را به سال ۲۰۰۸ برگرداند، زمانی که بیش از ۹۵۰ هزار بیمار ایدزی در آفریقا جان خود را از دست دادند.»
دبیر کل سازمان بهداشت جهانی گفته است «پیش بینی مرگ نیم میلیون نفر دیگر در آفریقا بر اثر بیماری ایدز به معنای بازگشت تاریخ به عقب است.»
بنابر گزارشها، تنها در سال ۲۰۱۸ در جنوب صحرای آفریقا ۲۵.۷ میلیون انسان به بیماری ایدز مبتلا شدند که ۱۶.۴ میلیون نفر تحت درمان قرار گرفتند.
نهادهای بین المللی همچنین هشدار دادند که اختلال در ارائه خدمات به بیماران ممکن است دستاوردهای پیشگیری انتقال ویروس ایدز از مادر به کودک را معکوس کند.
از زمان گزارش نخستین مورد ابتلا به بیماری ایدز در ۳۵ سال گذشته تا به امروز، ۷۸ میلیون نفر به این ویروس مبتلا شده و ۳۵ میلیون نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.
ارسال نظر