زمین لرزه ۷.۱ ریشتری در فیلیپین با حداقل ۴ کشته
شدت زمین لرزه در فیلیپین بالای ۷ ریشتر بوده و سبب فروریختن ساختمان هایی در نزدیکی مرکز زمین لرزه در شمال استان ابرا شده است.
![زمین لرزه 7.1 ریشتری در فیلیپین با حداقل 4 کشته](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/upJLpik70QLq/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh34uihotmf0y/%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87+%D9%81%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%BE%DB%8C%D9%86.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، زمین لرزه ای به بزرگی ۷.۱ ریشتر روز چهارشنبه جزیره لوزون فیلیپین را لرزاند که به بیمارستان و ساختمان ها در یکی از استان های شمالی آسیب زیادی وارد کرد و آسیب رساندن به ساختمان ها در شمال استان ابرا شد و لرزش های شدیدی را در مانیل، پایتخت این کشور به همراه داشت. به گفته مقامات، یک بیمارستان در استان ابرا پس از ریزش جزئی ساختمان در پی زمین لرزه تخلیه شد، اما هیچ تلفاتی گزارش نشده است.
بنجامین آبالوس وزیر کشور در یک کنفرانس خبری گفت که دو نفر در استان بنگوئه، یک نفر در استان ابرا و یک نفر دیگر در استان دیگری کشته شدند. وی گفت که ۶۰ نفر مجروح شدند.
ارسال نظر