خبرگزاری موج گزارش می دهد؛
علت حملات گسترده اسرائیل به زیرساخت های نظامی سوریه چیست؟
«رژیم صهیونیستی سعی دارد تا جای ممکن سوریه را از نظر قدرت نظامی و زیرساخت های حیاتی و راهبردی به ده ها سال قبل برگرداند. به هر حال، وجود یک سوریه به شدت ضعیف در جوار مرزهای این کشور با رژیم اشغالگر قدس، این فرصت را برای صهیونیست ها فراهم می کند تا دستوکارهای مطلوب خود را به ضرر دمشق و در جبهه های مختلف به پیش برند.»
، تنها اندکی پس از سقوط نظام سیاسی سوریه به ریاست جمهوری "بشار اسد" و تسلط تروریست ها و معارضین مسلح به دمشق پایتخت این کشور، رژیم اشغالگر قدس حملات معنادار و قابل توجهی را به بخش های مختلف سوریه در دستورکار قرار داده است. در این راستا، از یک سو، نیروی هوایی صهیونیستها اقدام به بمباران سنگین تاسیسات و زیرساخت های زمینی، هوایی، موشکی و دریایی ارتش سوریه کرده و می کند و از سوی دیگر، نیروهای ارتش اسرائیل وارد استان قنیطره سوریه شده اند و پیشروی هایی را به سمت دمشق پایتخت سوریه انجام داده اند.
در این رابطه، برخی گزارش ها حاکی از موضع گیری ارتش رژیم اشغالگر قدس در ۱۵ کیلومتری دمشق است. صهیونیست ها اعلام کرده اند که توانسته اند بیش از ۸۰ درصد از توان هوایی و دریایی ارتش سوریه را به کل نابود کنند و البته که دارایی های راهبردی و نظامی سوریه را هم تا حد زیادی فلج کرده اند. در این نقطه این سوال مطرح می شود که دلیل این رویکرد رژیم اشغالگر قدس چیست؟ به نظر می رسد برا پاسخ به این پرسش بایستی دو نکته را مد منظر داشت.
اول اینکه رژیم صهیونیستی سعی دارد تا جای ممکن سوریه را از نظر قدرت نظامی و زیرساخت های حیاتی و راهبردی به ده ها سال قبل برگرداند. به هر حال، وجود یک سوریه به شدت ضعیف در جوار مرزهای این کشور با رژیم اشغالگر قدس، این فرصت را برای صهیونیست ها فراهم می کند تا دستوکارهای مطلوب خود را به ضرر دمشق و در جبهه های مختلف به پیش برند. اسرائیل تحولات جاری در سوریه را به مثابه یک فرصت طلایی برای خود می نگرد و به هیچ قیمتی حاضر به از دست دادن این فرصت نیست.
صهیونیست ها با حمله به مراکز راهبردی نظامی و علمی سوریه و البته پیشروی در خاک این کشور نشان دادهاند که خواب های آشفته ای را برای سوریه می بنیند. خواب هایی که در قالب آن ها ملت سوریه بازندگان اصلی هستند. البته که انفعال حاکمان جدید سوریه در برابر حملات صهیونیست ها نیز در جای خود قابل تامل و معنادار است.
نکته دوم اینکه رژیم اشغالگر قدس همواره جاه طلبی های توسعه طلبانه خاص خود را داشته و آن ها را مخفی نکرده است. حال این رژیم با پیشروی در خاک سوریه و درعین حال، نابودسازی دارایی های راهبردی نظامی و علمی این کشور عملا در حال فراهم کردن زمینه های لازم برای تحقق این دستورکار است.
اینکه صهیونیست ها به سرزمین دیگر کشورها چشم طمع دارند به هیچ عنوان مساله تازه ای نیست و حتی برخی وزرای تندروی اسرائیلی نیز به صراحت این گزاره را بارها مطرح کرده اند. از این رو، به نظر می رسد که اقدام صهیونیست ها در حمله به دارایی های راهبردی سوریه مقدمه ای برای طرح های توسعه طلبانه اسرائیل به ضرر ملت های منطقه است. موضوعی که هوشیاری فراگیر افکار عمومی منطقه و محیط بین المللی را طلب می کند.
ارسال نظر