English

۲ پایگاه نظامی در مرکز سوریه بمباران شد

ارتش اشغالگر شامگاه جمعه اعلام کرد که قابلیت‌های نظامی «استراتژیک» در پایگاه‌های ارتش سوریه در شهر پالمیرا و پایگاه هوایی نظامی T-۴ در مرکز سوریه را هدف قرار داده است.

۲ پایگاه نظامی در مرکز سوریه بمباران شد
به گزارش خبرگزاری موج

، منابعی به الجزیره گفتند که ۲ تن از نیروهای وزارت دفاع سوریه در این حملات زخمی شدند. 

در همین حال، روزنامه سوری الوطن گزارش داد که حملات هوایی اسرائیل فرودگاه نظامی پالمیرا در شرق حمص را هدف قرار داد. 

تلویزیون سوریه همچنین گزارش داد که «۲ تن از نیروهای لشکر ۴۲ وزارت دفاع سوریه در حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه پالمیرا مجروح شدند».

ارتش اشغالگر بدون ارائه جزئیات بیشتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: کمی قبلتر ارتش اسرائیل حملاتی را علیه قابلیت‌های نظامی راهبردی که هنوز در پایگاه‌های ارتش سوریه در پالمیرا و پایگاه T-۴ وجود داشت، انجام داد. 

ارتش رژیم صهیونیستی ویدئویی از عملیات هدف گیری را در صفحه پلتفرم X خود منتشر کرد، در حالی که مقامات سوریه بلافاصله در مورد این خبر اظهار نظر نکردند. 

ماه‌هاست که اسرائیل تقریباً روزانه حملات هوایی به سوریه انجام می‌دهد و غیرنظامیان را می‌کشد و مقرها، خودروها و مهمات ارتش سوریه را منهدم می‌کند. 

نقض حاکمیت سوریه توسط رژیم اسرائیل همچنان ادامه دارد، در حالی‌که دولت موقت سوریه به رهبری «احمد الشرع»، سرکرده تحریر الشام، تل‌آویو را به هیچ وجه تهدید نکرده است. 

در هشت دسامبر ۲۰۲۴، گروه‌های مخالف مسلح سوری کنترل کشور را به دست گرفتند و به ۶۱ سال حکومت حزب بعث و ۵۳ سال حکومت خانواده اسد پایان دادند. 

از سال ۱۹۶۷، اسرائیل بیشتر بلندی‌های جولان را اشغال کرده است و از وضعیت کنونی سوریه پس از سقوط نظام بشار اسد، اشغال منطقه حائل سوریه و اعلام فروپاشی توافقنامه توقف درگیری ۲ طرف در سال ۱۹۷۴ استفاده کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه