English

نماینده چین در سازمان ملل متحد:

اسرائیل فورا عملیات نظامی در غزه را متوقف کند

نماینده چین در سازمان ملل متحدگفت: ما از (رژیم) اسرائیل می خواهیم تا روش خود در استفاده از زور را کنار بگذارد. از اسرائیل می‌خواهیم تا فوراً عملیات نظامی و مجازات دسته جمعی غیرنظامیان در غزه را متوقف کند.

اسرائیل فورا عملیات نظامی در غزه را متوقف کند

 به گزارش خبرگزاری موج، نماینده چین در سازمان ملل متحد امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: قویاً خواستار برقراری آتش بس دائم در نوار غزه هستیم.

این مقام پکن اضافه کرد: ما از (رژیم) اسرائیل می خواهیم تا روش خود در استفاده از زور را کنار بگذارد. از اسرائیل می‌خواهیم تا فوراً عملیات نظامی و مجازات دسته جمعی غیرنظامیان در غزه را متوقف کند.

سازمان همکاری اسلامی نیز به ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی به غزه واکنش نشان داد.

سازمان همکاری اسلامی اعلام کرد: ازسرگیری تجاوزات اشغالگران به نوار غزه که منجر به شهادت، مجروحیت و مفقود شدن صدها نفر شده است و در میان آنها کودکان، زنان و سالمندان وجود دارند، به شدت محکوم است. آنچه در غزه در حال رخ دادن است ادامه جنایات جنگی و نسل کشی ارتکابی اشغالگران علیه مردم فلسطین است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه