English

مسکو امیدوار است در گفتگو با آمریکا حداقل یک مساله حل شود

یکی از مذاکره کنندگان روسیه اعلام کرد که مسکو امیدوار است در گفتگوی روز دوشنبه با آمریکا در عربستان, حداقل یک مساله حل شود.

مسکو امیدوار است در گفتگو با آمریکا حداقل یک مساله حل شود

به گزارش خبرگزاری موج، گریگوری کاراسین در گفتگو با شبکه تلویزیونی زوزدا روسیه گفت که رسیدگی به همه مشکلات موجود به دلیل پیچیدگی و تعدد آنها دشوار خواهد بود.

کاراسین به عنوان یک قانونگزار ارشد روسیه توضیح داد: امیدواریم در این مذاکرات پیشرفت کنیم. ما مستقیماً روی یک موضوع کار خواهیم کرد. دستیابی به پیشرفت در همه مسایل دشوار است، اما ما با جدیت برای حل حداقل یک موضوع تلاش خواهیم کرد.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای جداگانه هشدار داد که اگر اوکراین به نقض توافق بدست آمده ادامه دهد، روسیه ممکن است تعلیق ۳۰ روزه حملات علیه تاسیسات انرژی را لغو کند.

وی اوکراین را به انجام حملات پهپادی به یک ایستگاه انتقال گاز در شهر سوژا در منطقه کورسک روسیه و یک ایستگاه پمپ نفت در منطقه کراسنودار متهم کرد که پس از پذیرفتن پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از سوی مسکو و کی یف برای خودداری از چنین حملاتی رخ داد.

زاخارووا گفت: ما به طور صریح هشدار می دهیم که اگر حکومت کی یف به مسیر ویرانگر خود ادامه دهد، طرف روس حق پاسخگویی از جمله پاسخ متناسب را برای خود محفوظ می دارد.

پیش از این، کرملین در گزارشی از دومین تماس تلفنی رؤسای‌جمهور روسیه و آمریکا که عصر سه‌شنبه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ به مدت بیش از دو ساعت انجام شد، اعلام کرد که ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ ضمن گفت‌وگو درباره مسائل دوجانبه و صحبت مفصل درباره مناقشه اوکراین، تحولات خاورمیانه و دریای سرخ را نیز بررسی کردند.
در این تماس تلفنی، رؤسای جمهور روسیه و آمریکا قصد خود را برای ادامه تلاش ها برای دستیابی به حل و فصل دوجانبه اوکراین، از جمله در نظر گرفتن پیشنهادهای رئیس جمهور ایالات متحده تایید کردند. بنا بر این گزارش، گروه‌های تخصصی از کارشناسان روسیه و آمریکا برای مذاکرات در این چارچوب در حال ایجاد هستند.
کرملین همچنین اعلام کرد که در این تماس تلفنی و در چارچوب ابتکار رئیس جمهور ایالات متحده برای برقراری آتش بس ۳۰ روزه، رئیس‌جمهور روسیه تعدادی از مسائل مهم را در ارتباط با تضمین کنترل موثر بر آتش بس احتمالی در کل خط مقدم نبرد، نیاز به توقف بسیج اجباری در اوکراین و تسلیح مجدد نیروهای مسلح کی‌یف بیان کرد.

پیش از این، استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته بود که طرفین در ۲۳ مارس ۲۰۲۵ (سوم فروردین ۱۴۰۴) در جده جزئیات توافق آتش بس در اوکراین را بررسی خواهند کرد. وی همچنین از "نتایج مثبت" در مذاکرات بین طرف‌های آمریکایی و روسی درباره درگیری اوکراین خبر داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه