English

رهبر تنصارالله یمن:

آمریکا در دریای سرخ شکست خورده است

رهبر جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که درخواست آمریکا برای ارسال ناو هواپیمابر جایگزین به دریای سرخ بیانگر شکست آن است.

آمریکا در دریای سرخ شکست خورده است
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از پایگاه خبری «العهد»، سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: اقدام آمریکا مبنی بر درخواست ارسال ناو هواپیمابر جایگزین بیانگر شکست فاجعه‌بار آن در برابر یمن است.

وی افزود: هدف قرار دادن ناو هواپیمابر یو اس اس هاری ترومن توسط یمن، آن را به سربار و خطری برای دشمن آمریکا و کسانی که در داخل ناو هستند، تبدیل کرده است حال آنکه این ناو پیشتر نماد قدرتی بود که واشنگتن با آن قدرت‌های بزرگ مانند چین و غیره را تهدید می‌کند.

رهبر انصارالله یمن تأکید کرد: یمن توانست با هدف قرار دادن مکرر این ناو آن را از دور خارج کند و آمریکا را مجبور کرد تا ارسال ناو دیگری را به عنوان جایگزین آن اعلام کرد و این اعتراف صریح به شکست است.

وی افزود: آمریکا دیگران را با این ناوها می ترساند، اما در رویارویی با یمن این ناوها به سرباری برای آمریکا تبدیل می‌شود.

چند روز پیش نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به تجاوزات آمریکا علیه یمن، نیروهای مسلح یمن با استعانت از خداوند متعال در عملیات مشترک نیروی موشکی، پهپادی و نیروی دریایی، ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» و ناوهای جنگی وابسته به آن را در شمال دریای سرخ با ۱۸ فروند موشک بالستیک و کروز و یک فروند پهپاد هدف قرار دادند.

در این بیانیه تاکید شده است که نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوز به این کشور از هدف قرار دادن تمامی ناوهای جنگی آمریکا در دریای سرخ و دریای عرب دریغ نخواهند کرد و به یاری خداوند متعال به محاصره دریایی دشمن صهیونیستی و منع تردد شناورهای این رژیم در منطقه عملیاتی اعلام شده تا رسیدن کمک‌ها و مایحتاج اولیه به نوار غزه ادامه خواهد داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه