نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله:
جنگ جدید رژیم صهیونیستی با لبنان دور از انتظار نیست
نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان گفت: به مقاومت ادامه میدهیم و آن را رکن اصلی دفاع از لبنان میدانیم و جنگ جدید رژیم صهیونیستی با لبنان دور از انتظار نیست.

به گزارش
، محمود قماطی در گفت وگو با شبکه النجباء افزود: تازمانی که خاک لبنان مورد تجاوز قرار می گیرد، جنگ را ناتمام می دانیم.وی اضافه کرد: باید خاک لبنان و اسرای لبنانی آزاد شوند، تجاوز آزادانه دشمن صهیونیستی به سرزمین ما پایان یابد و پرونده ۱۳ نقطه اختلافی با دشمن بسته شود.
قماطی گفت: واشنگتن از تجاوزهای رژیم صهیونیستی به خاک لبنان حمایت می کند و تلاش می کند کمیته ای برای عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی تشکیل دهد.
وی تصریح کرد: آمریکا بازسازی لبنان را به تحمیل عادی سازی روابط کشور با رژیم صهیونیستی پیوند بزند و این مسئله نه مورد قبول مقاومت و نه حکومت است.
نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان گفت: پرونده سوریه مبهم است و اکنون ترکیه، رژیم صهیونیستی و آمریکا در آن دخالت می کنند.
قماطی اضافه کرد: نظام جدید در سوریه شعارهای خوبی داد اما جنایت های اخیر باعث شد که دنیا باردیگر کلمه الجولانی را به جای الشرع بکار ببرد.
وی افزود: نظام سوریه اعلام کرد که خواستار حسن همجواری است اما این کار را در قبال رژیم صهیونیستی کرد ولی به روی لبنان آتش گشود.
قماطی اظهار کرد: مقاومت برای تضمین حاکمیت لبنان است و فعالیت سیاسی و مقاومت از هم جدا نیستند و این ماهیت حزب الله است.
وی افزود: در صورتی که تلاش های حکومت به جایی نرسد، ما با فشارهای داخلی و رژیم صهیونیستی مقابله خواهیم کرد.
نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله بیان کرد: آمادگی داریم با همه احزاب و طرف ها برای مقابله با استکبارجهانی و در موضوع فلسطین و مقاومت آن، همکاری کنیم.
قماطی افزود: نوارغزه شاهد جنایت ها و آوارگی بیشتری خواهد بود چرا که رژیم صهیونیستی به دنبال خالی کردن غزه از ساکنان اصلی آن است و جنگ جدیدی با لبنان نیز دور از انتظار نیست.
وی بیان کرد: اشغالگران تلاش می کنند به صیدا برسند و از طریق خلع سلاح حزب الله، لبنان را تضعیف کنند.
قماطی اضافه کرد: محور مقاومت برغم ضرباتی که خورده همچنان پایدار است و به زودی قدرت و نقش خود را برای مقابله با خطر و تهدید آمریکا، بازخواهد یافت.
وی خطاب به حامیان مقاومت گفت: برای هرگونه درگیری آماده و مطمئن باشید که شما امید هرجنگی برای پیروزی نهایی در منطقه هستید.
نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان تصریح کرد: همزمان با عملیات های مقاومت، روز جهانی قدس امسال برخلاف سال های گذشته، تاثیر و شکوه بیشتری نسبت به سال های گذشته خواهد داشت.
قماطی گفت: رسانه های محور مقاومن نیازمند توان و آمادگی بیشتر برای مقابله با چالش های بزرگ هستند.
ارسال نظر