English

وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره اوکراین و ایران گفتگو کردند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره تلاش های برای پایان جنگ اوکراین و نیز وضعیت خاورمیانه و ایران گفتگو کردند.

 وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره اوکراین و ایران گفتگو کردند

به گزارش خبرگزاری موج، تمی بروس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی گفت که مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا با دیوید لامی وزیر امور خارجه انگلیس به صورت تلفنی در خصوص «تلاش‌های اروپا برای حمایت از پایان پایدار جنگ روسیه و اوکراین» گفتگو کرد.

بروس در بیانیه ای گفت که روبیو تاکید کرده است که کشورهای اروپایی باید برای تقویت امنیت خود بیشتر برای دفاع هزینه کنند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: وزیرخارجه آمریکا بر عزم دونالد ترامپ رییس‌جمهور این کشور برای برقراری صلح از طریق مذاکره تاکید کرد.

به گفته این سخنگوی وزارت خارجه امریکا، روبیوو لامی همچنین درباره تحولات خاورمیانه گفت‌وگو کردند و آنها بر تعهد مشترک خود برای اطمینان از اینکه ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند، تاکید کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه