English

روایت نمازگزاران فلسطینی از تشدید محدودیت‌ها در اطراف مسجدالاقصی

جمعی از فلسطینی‌هایی که امروز پشت ایست نظامی «قلندیا» در حدفاصل شهرهای رام‌الله و قدس ایستاده بودند، در گفت‌وگوهای جداگانه‌ای با خبرگزاری آناتولی ترکیه از کارشکنی مسئولان رژیم صهیونیستی در ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی و برپایی آخرین نماز جمعه ماه مبارک رمضان گفتند.

روایت نمازگزاران فلسطینی از تشدید محدودیت‌ها در اطراف مسجدالاقصی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از آناتولی، از بامداد امروز (جمعه) صدها فلسطینی سالخورده برای حضور در نماز جمعه پایانی ماه رمضان خود را به ایست قلندیا رساندند اما نیروهای اسرائیلی که امروز حضور گسترده‌ای در این ایست دارند، به ده‌ها سالمند فلسطینی به بهانه اینکه مجوزهای لازم را ندارند، اجازه ورود به شهر قدس را ندادند.

یک زن اهل غزه که از قبل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ برای کارهای درمانی خود در کرانه باختری زندگی می‌کند، در این رابطه گفت: ارتش اسرائیل به این بهانه که مجوز ویژه ورود را ندارم، اجازه نداد وارد شهر قدس شوم اما من ۷۱ سال دارم و تنها چیزی که می‌خواهم این است که در مسجد‌الاقصی نماز بخوانم.

او در ادامه با حسرت گفت: وقتی مانع ورودم شدند، خیلی متاسف شدم. امیدوار بودم به مسجد می‌روم و نماز می‌خوانم اما آنها اجازه ندادند.

مسئولان رژیم صهیونیستی به یک زن ۶۷ ساله از اهالی روستای «دیر دبوان» در شرق رام‌الله که تابعیت آمریکا را نیز دارد، اجازه ورود ندادند به این بهانه که در مجوز ورودش خطایی وجود دارد. او به آناتولی گفت: چه کاری باید انجام دهم؟ من تابعیت آمریکا را دارم و یک زن سالخورده هستم اما به من اجازه ورود نمی‌دهند.

این زن فلسطینی در ادامه تاکید کرد: مسجد الاقصی برای ما همه چیز است، قبله اول مسلمانان است و پیامبر در آنجا نماز خواند.

یک پیرمرد سالخورده فلسطینی از ساکنان روستای جیوس در استان قلقیلیه در شمال کرانه باختری نیز گفت: نیروهای اسرائیلی مانع ورود من به شهر قدس شدند، من سالخورده هستم و از ساعت پنج صبح از خانه‌ام به راه افتدم تا در مسجد الاقصی نماز بخوانم اما نمی‌گذارند وارد شهر شوم.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ۶ مارس جاری محدودیت‌های شدیدی را برای ورود فلسطینی‌ها به مسجد الاقصی در روزهای جمعه ماه رمضان تعیین کرد. دفتر او با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که کابینه این رژیم به دستگاه‌های امنیتی توصیه کرده طبق سازوکار سال گذشته تنها به تعداد محدودی از نمازگزارهای اهل کرانه باختری اجازه ورود به مسجد الاقصی داده شود. به این شکل که تنها به مردان بالا ۵۵ سال، زنان بالای ۵۰ سال و کودکان زیر ۱۲ سال آن هم به شرط اینکه از قبل مجوز امنیتی را گرفته باشند و در گذرگاه‌ها مورد بررسی امنیتی قرار بگیرند، اجازه ورود داده شود.

همزمان با تشدید محدودیت‌ها برای ورود فلسطینی‌ها به مسجد الاقصی، یورش‌های روزانه صدها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی در روزهای ماه رمضان ادامه یافتند.

مسوولان رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ محدودیت‌های شدیدی را برای ورود ساکنان کرانه باختری به قدس تعیین و اعمال کردند و پلیس این رژیم نیز با آغاز ماه رمضان استحکامات بیشتری را به قدس منتقل کرد.

فلسطینی‌ها این اقدامات را بخشی از تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس شرقی از جمله مسجد الاقصی و از بین

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه