English

هزاران فلسطینی بار دیگر آواره شدند

به دنبال اعلام قریب‌الوقوع بودن حملات رژیم صهیونیستی به دو منطقه رفح و خان یونس در جنوب نوار غزه، هزاران فلسطینی بار دیگر آواره شدند.

هزاران فلسطینی بار دیگر آواره شدند

به گزارش خبرگزاری موج، ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش به اهالی و آوارگان بخش‌های گسترده‌ای از جنوب نوار غزه هشدار داد که عملیات نظامی‌ خود را در این مناطق گسترش خواهد داد.

«اویخای ادرعی» سخنگوی ارتش این رژیم به زبان عربی اعلام کرد: ارتش اسرائیل به فلسطینی‌ها در شهر رفح و مناطق المناره و قیزان النجار در شرق شهر خان یونس هشدار می‌دهد که فوراً منازل خود را ترک کنند.

ادرعی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به اهالی این مناطق هشدار داد تا به محل‌های تعیین شده توسط ارتش اشغالگر در منطقه المواصی در غرب خان یونس بروند.

اهالی این منطقه تا آنجایی که می توانستند بر روی گاری‌های حیوانات یا بر روی پشت خود، در میان اشک های کودکان و خستگی زنان و سالمندان، چمدان‌ها را حمل کردند و به سمت منطقه المواصی در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه و سایر مناطق در مرکز شهر حرکت کردند.

فلسطینی‌های آواره در شرایط فاجعه‌باری در پناهگاه‌های شلوغ یا در چادرهای بدوی زندگی می‌کنند که هیچ امکاناتی برای در امان ماندن از سرما، باران یا خطر ندارند و با کمبود شدید غذا، آب و مراقبت‌های بهداشتی مواجه هستند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه هشدار داد که جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه را تشدید و طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای آواره کردن شهروندان فلسطینی از نوار غزه را اجرا خواهد کرد.

این در حالی است که برنامه جهانی غذا روز پنجشنبه، هشدار داد که هزاران فلسطینی در نوار غزه بار دیگر با خطر گرسنگی حاد و سوءتغذیه مواجه هستند. زیرا ذخایر مواد غذایی کاهش یافته است و گذرگاه‌های کمک‌رسانی به عنوان بخشی از سیاست انتشار قحطی توسط اسرائیل به عنوان بخشی از نسل‌کشی فلسطینی‌ها در نوار غزه بسته می شود.

برنامه جهانی غذا تصریح کرد: گسترش فعالیت‌های نظامی در غزه به شدت عملیات کمک‌های غذایی را با مشکل مواجه کرده و جان امدادگران را به خطر می اندازد.

این نهاد وابسته به سازمان ملل تاکید کرد که هزاران فلسطینی در غزه بار دیگر با خطر گرسنگی شدید و سوء تغذیه مواجه هستند، زیرا ذخایر مواد غذایی در نوار غزه کاهش یافته و بسته شدن گذرگاه‌ها، کمک‌رسانی را متوقف کرده است.

براساس گزارش‌های محلی و حقوق بشری، اسرائیل در دوم مارس گذرگاه‌های نوار غزه را به روی ورود کمک‌های بشردوستانه، امدادی و پزشکی بست و باعث وخامت بی‌سابقه در وضعیت انسانی شد.

در ۱۸ مارس (۲۹ اسفند)، اسرائیل آتش بس ۵۸ روزه و مبادله اسرا را نقض کرد و جنگ نسل کشی خود را در نوار غزه از سر گرفت. این جنگ که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) آغاز شده است منجر به کشته و زخمی شدن بیش از ۱۶۴ هزار فلسطینی شده است که بیشتر آنها کودکان و زنان هستند. همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر نیز در این جنگ مفقود الاثر شده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه