English

شمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۳۵۷ شهید افزایش یافت

وزارت بهداشت فلسطین در غزه در ادامه انتشار آمار روزانه شهدا و زخمی‌ها بر اثر ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه اعلام کرد شمار شهدا از ابتدای تجاوز رژیم اشغالگر در هفتم اکتبر ۲۰۲۳( ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۰ هزار و ۳۵۷ نفر افزایش یافته است.

شمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۳۵۷ شهید افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری موج، وزارت بهداشت فلسطین در غزه در بیانیه‌ای تاکید کرد: در ۴۸ ساعت گذشته ۸۰ شهید و ۳۰۵ زخمی به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده‌اند که از مجموع آنها ۵۳ شهید و ۱۸۹ زخمی در روز یکشنبه (روز عید سعید فطر در فلسطین) ثبت شده‌اند.

مدیر بیمارستان‌های میدانی غزه در این باره اعلام کرد: بیشتر شهدای مذکور را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

وزارت بهداشت فلسطین افزود: پیکرهای شمار زیادی از قربانیان همچنان در زیر آوار و در معابر باقی مانده است و تیم‌های امدادرسان و اورژانس نتوانسته‌اند به آنها دسترسی پیدا کنند.

در بیانیه این وزارتخانه همچنین تاکید شده است: از ۱۸ مارس (۲۹ اسفند) تاکنون یک هزار و یک نفر شهید و دو هزار و ۳۵۹ نفر زخمی شده‌اند.

بدین ترتیب شمار قربانیان تجاوز رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۰ هزار و ۳۵۷ شهید و ۱۱۴ هزار و ۴۰۰ زخمی افزایش یافت.

از سوی دیگر «مروان الهمص» مدیر بیمارستان‌های میدانی نوار غزه تاکید کرد: با ادامه ممانعت اشغالگران از ورود کمک‌ها، ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی در نوار غزه رو به اتمام است.

الهمص افزود: نیروهای اشغالگر تنها امدادگری را که شاهد جنایت هدف قرار دادن خدمه دفاع مدنی و هلال احمر در رفح بود، دستگیر کردند.

مدیر بیمارستان‌های میدانی نوار غزه تصریح کرد: ۷۵ درصد شهدای تجاوز رژیم اسرائیل به نوار غزه زن و کودک هستند.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول می‌انجامد و قرار بود در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره شود.

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه / پانزدهم بهمن) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد.

مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت. این در حالی است که براساس توافق اولیه، نیروهای اشغالگر باید در مرحله دوم توافق آتش‌بس به طور کامل از نوار غزه خارج شوند و در مرحله سوم نیز بازسازی این منطقه آغاز شود.

با پایان یافتن مرحله اول توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، در اقدامی با هدف استفاده از قحطی به عنوان ابزار فشار بر حماس برای وادار کردن آن به پذیرش خواسته‌هایش خود، بار دیگر تمامی گذرگاه‌های منتهی به غزه را بست و حملات به این منطقه را ازسرگرفت.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نرسید و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه