English

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین:

هرکس که می‌تواند، سلاح به دست بگیرد

«سامی ابوزهری» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به طرح دونالد ترامپ برای آواره کردن فلسطینی‌ها از نوار غزه گفت: هرکس که می‌تواند، سلاح به دست بگیرد در این زمینه اقدام کند.

 هرکس که می‌تواند، سلاح به دست بگیرد

به گزارش خبرگزاری موج، سامی ابوزهری در واکنش به پیشنهاد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به حماس برای خلع سلاح و خروج سران این جنبش از نوار غزه گفت: اظهارات نتانیاهو مبنی بر اینکه هدف از جنگ، اجرای طرح ترامپ برای آواره کردن فلسطینی‌هاست به طور قطعی نشان می‌دهد که ما با یک طرح آمریکایی-صهیونیستی درباره اخراج مردم فلسطین از غزه مواجه هستیم.

عضو ارشد حماس تصریح کرد: هرکسی در هر نقطه از دنیا که توانایی حمل سلاح دارد، باید در مقابل این طرح شیطانی که ترکیبی از کشتار و گرسنه نگه داشتن است، اقدام کند.

ابوزهری افزود: از بمب، گلوله، چاقو یا سنگ دریغ نکنید. بگذار همه سکوت خود را بشکنند. اگر غزه در حال سلاخی و گرسنگی باشد و منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در امان باشند همه ما گناهکار خواهیم بود.

فراخوان عضو ارشد حماس یک روز پس از آن صورت می گیرد که نتانیاهو اعلام کرد که اگر این جنبش سلاح های خود را تسلیم کند به رهبران آن اجازه می دهد نوار غزه را ترک کنند.

بنیامین نتانیاهو با تایید اینکه اسرائیل در حال تلاش برای اجرای طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه به کشورهای دیگر است، گفت: اسرائیل «امنیت» غزه را تضمین و امکان اجرای طرح ترامپ یعنی طرح مهاجرت داوطلبانه را فراهم می کند.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول می‌انجامد و قرار بود در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره شود.

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه / پانزدهم بهمن) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد.

مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت. این در حالی است که براساس توافق اولیه، نیروهای اشغالگر باید در مرحله دوم توافق آتش‌بس به طور کامل از نوار غزه خارج شوند و در مرحله سوم نیز بازسازی این منطقه آغاز شود.

با پایان یافتن مرحله اول توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، در اقدامی با هدف استفاده از قحطی به عنوان ابزار فشار بر حماس برای وادار کردن آن به پذیرش خواسته‌هایش خود، مجدداً تمامی گذرگاه‌های منتهی به غزه را بست و حملات به این منطقه را ازسرگرفت.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نرسید و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه