English

وزیر دفاع آمریکا از تداوم مذاکرات با ایران استقبال کرد

وزیر دفاع آمریکا، مذاکرات دیروز شنبه بین ایران و آمریکا در مسقط را گامی مهم و سازنده ارزیابی کرد.

 وزیر دفاع آمریکا از تداوم مذاکرات با ایران استقبال کرد

به گزارش خبرگزاری موج، «پیت هگست» در گفت‌وگو با فاکس نیوز با اشاره به توافق طرفین برای تداوم مذاکرات در شنبه آینده، مذاکرات روز گذشته را مهم و گامی رو به جلو ارزیابی کرد.

این مقام آمریکایی، پافشاری ترامپ بر مواضع ضدایرانی خود در دو دهه گذشته را یادآور شد و افزود: ترامپ می خواهد از طریق میزمذاکره و به صورت صلح آمیز، مانع دستیابی ایران به سلاح اتمی شود و به همین خاطر هم با صراحت برای این مذاکرات، ضرب الاجل تعیین کرد.

وی با تکرار تهدیدات نخ نمای گذشته مدعی شد که در صورت شکست مذاکرات، واشنگتن گزینه های دیگری را برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی، در پیش خواهد گرفت.

وزیر دفاع آمریکا در عین حال ادعا کرد: «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا عزمش را جزم کرده که مانع دستیابی ایران به سلاح اتمی شود.

هگست همچنین به حملات آمریکا به یمن اشاره کرد و مدعی شد که توانایی های نظامی انصارالله یمن در حملات اخیر آمریکا از بین رفته است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۴ به منظور گفت‌وگو غیرمستقیم با فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه در موضوع هسته ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی به همراه «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی، «کاظم غریب‌آبادی» معاون بین‌الملل و حقوقی، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه و مذاکره کنندگان ارشد حوزه رفع تحریم‌ها، هسته‌ای و کارشناسان ذیربط وارد مسقط پایتخت عمان شد.

عراقچی طبق روال مرسوم در دیدار با «سید بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان درباره ترتیبات اجرای گفت‌وگوهای غیرمستقیم مشورت و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه شنبه شب درباره جزییات مذاکرات غیرمستقیم خود با فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا گفت:ما حدود ۲ ساعت و نیم گفت و گوهای غیرمستقیم را داشتیم و به عنوان جلسه اول سازنده بود، شنبه ۳۰ فروردین؛ دور دوم مذاکرات برگزار می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه