English

انگلیس به حمله رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه واکنش نشان داد

«دیوید لمی» وزیر خارجه انگلیس حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در نوار غزه را «تاسف‌آور» خواند و خواستار توقف این حملات شد.

انگلیس به حمله رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری موج، لمی یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حملات اسرائیل به تاسیسات پزشکی دسترسی به خدمات درمانی در نوار غزه را بشدت کاهش داده است.

وی با اشاره با اینکه «بیمارستان الاهلی از ابتدای جنگ تاکنون بارها مورد حمله قرار گرفته است» افزود: این حملات باید پایان یابد.

وزیر خارجه انگلیس تاکید کرد: دیپلماسی، و نه خونریزی بیشتر، چیزی است که از طریق آن به صلح پایدار دست خواهیم یافت.

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه با حمله به بیمارستان الاهلی العربی (المعمدانی) و شلیک ۲ موشک به ساختمان اورژانس آن، خسارت قابل توجهی به بخش های پذیرش، آزمایشگاه و داروخانه این مرکز درمانی وارد کردند.

المیادین گزارش داد که تعداد زیادی از مجروحان و بیماران بستری در این بیمارستان پس از دریافت دومین پیام برای ترک این مرکز درمانی پس از حمله موشکی از بیمارستان خارج شدند.

خبرنگار این شبکه تلویزیونی اشاره کرد که ده‌ها مجروح و بیمار که حال برخی از آنها وخیم است، برای دریافت خدمات پزشکی در خیابان‌های اطراف بیمارستان خوابیده‌اند.

این حمله با محکومیت گسترده جهانی روبرو شد. ارتش رژیم صهیونیستی پس از این حمله و در تلاش برای توجیه این جنایت مدعی استفاده از بیمارستان المعمدانی برای اهداف نظامی شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه