پادشاه اردن:
ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه از سر گرفته شود
«عبدالله دوم» پادشاه اردن در دیدار با هیأتی از کنگره آمریکا بر ضرورت برقراری مجدد آتشبس در غزه و ازسرگیری ارسال کمکهای بشردوستانه به این منطقه تاکید کرد.

به گزارش
، پادشاه اردن امروز سهشنبه در قصر الحسینیه در اَمّان،پایتخت اردن از هیأتی از معاونان اعضای دو مجلس نمایندگان و سنا در کنگره آمریکا استقبال کرد.براساس بیانیه دیوان پادشاهی اردن، این دیدار با حضور «حسین بن عبدالله دوم» ولیعهد این کشور، برگزار و درباره روابط دو کشور و نقش آمریکا در منطقه، گفتگو و تبادل نظر شد.
پادشاه اردن در این دیدار، درباره تحولات منطقه گفتگو و بر ضرورت ازسرگیری آتش بس در نوار غزه و همچنین ارسال کمکهای بشردوستانه، تاکید کرد.
عبدالله دوم، همچنین با هشدار درباره خطرات ادامه تنش در کرانه باختری و هتک حرمت مقدسات در بیتالمقدس، مخالفت کشورش را با هرگونه تلاش رژیم صهیونیستی برای آواره کردن فلسطینیها از کرانه باختری و نوار غزه اعلام کرد.
در این دیدار، همچنین «ایمن الصفدی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه اردن و «علاء البطاینه» رئیس دفتر ملک عبدالله، حضور داشتند.
ارسال نظر