۱۵۴ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در خراسان رضوی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: در پنج ماهه نخست سال جاری ۱۵۴ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در خراسان رضوی انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری موج، سیدمهدی رمضانی ظهر دوشنبه در نشستی خبری که به مناسبت آغاز هفته دولت برگزار شد، اظهار کرد: درآمد مصوب خراسان رضوی در سال ۹۵، دو هزار و ۹۸۷ میلیارد تومان در قانون بودجه تعیین شده است و درآمد مصوب پنج ماه اول سال جاری هزار و ۲۴۴ میلیارد تومان است که تاکنون مبلغ ۹۶۴ میلیارد تومان آن وصول شده و به خزانه دولت واریز شده است.
وی افزود: با توجه به درآمد مصوب تعیین شده در قانون بودجه، این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی به درآمدهای مالیاتی استان اشاره کرد و گفت: ۹۳ درصد درآمدهای استان درآمدهای مالیاتی هستند، از سال ۹۲ تا کنون و در دولت یازدهم در حوزه خزانه داری و نظارت مالی شاهد اتفاقات بسیار خوبی بودیم که می توان به تحول در نظام مالی و اجرای حسابداری تعهدی در ۹۰ درصد دستگاههای اجرایی استان اشاره کرد.
وی هدف از اجرای حسابداری تعهدی را شناسایی دقیق دارایی ها و بدهی های دولت دانست و گفت: محاسبه بهای تمام شده فعالیت ها به منظور بودجه ریزی عملیاتی از دیگر اهداف این طرح است.
رمضانی با بیان اینکه یکی از برنامه های اصلی سیاست اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید و مخصوصا تولید با حداکثر بهره وری است، گفت: خراسان رضوی از لحاظ فضای کسب و کار در سال ۹۳ و با شاخص ۶.۲ در رتبه ۲۲ و در سال ۹۴ با شاخص ۵.۸۶ در رتبه هشتم قرار گرفته است که مهمترین دلیل این ارتقا رتبه، سیاست های مثبت دولت یازدهم و افزایش میل سرمایهگذاران خارجی برای ورود به خراسان رضوی است.
وی اضافه کرد: محدودیت های بودجه ای در سالهای اخیر دولت را به استفاده از ابزارهای مالی دیگر از جمله اوراق مشارکت، اوراق سکوک، اسناد خزانه اسلامی و اوراق تسویه خزانه ترغیب کرده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی بیان کرد: از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تاکنون ۶۵۵ میلیون دلار سرمایه خارجی با تضمین و بدون تضمین دولت وارد خراسان رضوی شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۵۴ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی معادل ۳۲ درصد کل طرح های مصوب با تضمین در خراسان رضوی در پنج ماهه اول سال جاری انجام شده است که از این میان ۶۰ درصد آن متعلق به سرمایه گذاران اروپایی، ۲۰ درصد به افغانستان و پاکستان و ۲۰ درصد متعلق به سایر کشورها است.
رمضانی اظهار کرد: در سرمایه گذاری های انجام شده به تفکیک بخش های اقتصادی، صنعت و معدن ۵۰ درصد، گردشگری ۲۰ درصد، حمل و نقل ۱۰ درصد و سایر بخش ها ۲۰ درصد را به خود اختصاص داده اند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی یادآور شد: ساخت سه نیروگاه بادی با ظرفیت تولید ۱۵۵ مگاوات برق در خواف و بینالود جز مهمترین طرحهای مصوب سرمایه گذاری خارجی در خراسان رضوی هستند.
رمضانی با بیان اینکه مزیت گردشگری در خراسان رضوی باعثشده است تا میزان سرمایه گذاری در این استان از لحاظ تعداد طرح سرمایه گذاری خارجی در رتبه های بالایی قرار بگیرد، گفت: اما مبلغ این سرمایه گذاری ها در مقایسه با کشور قابل ملاحظه نیست.
ارسال نظر