معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
به دنبال ایجاد تعاونی های جدید هستیم
معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در پی ایجاد تعاونی های جدید فراگیر ملی، عمران شهری و روستایی هستیم که سرمایه افزایی و ایجاد اشتغال می کنند.
به گزارش خبرگزاری موج از مشهد، نصرالله بازوند در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در مشهد اظهار کرد: تعاونی های خانوادگی که گاه برای گرفتن تسهیلات ایجاد می شد امروز جوابگو نیست لذا به دنبال این نوع تعاونی ها نیستیم.
وی افزود: واگذاری بنگاه های وابسته به صندوق ها به بخش خصوصی از جمله برنامه هایی است که وزارت تعاون دنبال می کند و بنگاه های دیگری که واگذار نشوند نباید زیانده بلکه باید پیشرو باشند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه ملی فقرزدایی و کاهش نابرابری، اشتغال فراگیر و تاکید بر مناطق محروم و روستایی و برنامه جامع حمایت، گفت: کاهش آسیب های اجتماعی از دیگر برنامه هایی بوده که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آن را دنبال می کند.
وی ادامه داد: توانمندسازی، مهارت افزایی و توسعه منابع انسانی، ارتقای امنیت شغلی و صیانت از سرمایه های انسانی و منابع مادی جامعه کار و تولید با همکاری شرکای اجتماعی، پایدارسازی صندوقهای بازنشستگی و تبدیل بنگاه های اقتصادی وابسته صندوقها به پیشران اقتصاد ملی از دیگر برنامه های این وزارتخانه است.
بازوند گفت: افزایش تعداد فرصتهای شغلی و افزایش پوشش اعضای تعاونیهای کشور موارد دیگر برنامه های اجرایی مورد نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی بیان کرد: توسعه فرهنگی و اجتماعی نیروی کار هم دیگر برنامه این وزارتخانه می باشد زیرا یکی از مشکلات جامعه امروز نداشتن مهارت است.
کاهش ۴۸درصدی خطرات کار در استان
در ادامه این مراسم سیدجواد حسینیمعاون استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: معتقد به گفت و گوی نظاممند مسئولان با مردم هستیم و بر همین اساس تشکلهای مختلف به صورت مستقیم مشکلات خود را با مسئولان در میان می گذارند.
وی هفت هزار تعاونی فعال با 110 هزار فرصت شغلی و سه و نیم میلیون تعاونگر را نشانگر اهمیت اداره کل تعاون در خراسان رضوی توصیف و بیان کرد: تقویت تشکلهای کارگری از برنامه هایی است که در این استان دنبال می شود. در همین مسیر رشد 381 درصدی دوره های عمومی و تخصصی ایمنی کارگر، کاهش 48 درصدی خطرات کار را در پی داشته است.
معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در چارچوب برنامه ششم توسعه سالانه رشد اقتصادی هشت درصدی و افزایش سه و نیم درصدی اشتغال پیش بینی شده اما با توجه به ظرفیتی که در خراسان رضوی وجود دارد رشد اقتصادی 8،7 درصد و ایجاد اشتغال 4،56 در صد هدفگذاری شده اند.
حسینی گفت: تابستان پارسال تا تابستان امسال در خراسان رضوی 184 هزار فرصت اشتغال ایجاد شد که معادل 23 درصد اشتغال کشور است در حالی که اعتبارات این استان 6 درصد کشور و جمعیت خراسان رضوی هشت درصد جمعیت ایران است.
وی افزود: 6 درصد از واحدهای صنعتی و تولیدی کشور در خراسان رضوی قرار دارند.
حسینی بیان کرد: این استان رتبه چهارم واحدهای صنعتی و رتبه پنجم میزان سرمایه گذاری و رتبه سوم اشتغال را در سطح ایران دارد.
وی به فعالیتهای مثبت در حوزه تعاون روستایی و مرز نشینی خراسان رضوی نیز اشاره و بیان کرد: این استان 15 هزار خانوار مرزنشین دارد که به دلیل اقدامات خوب تعاونی سه هزار خانوار در مدت یک سال و نیم به مرزها بازگشتند که امنیت پایدار بیشتری را به همراه دارد.
فعالیت ۳۱۰تعاونی در خراسان رضوی
مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی هم گفت: حفظ و توسعه پایدار اشتغال، امنیت اقتصادی و شغلی کارگران، ایجاد توافق و سازش بین کارگر و کارفرما، اعتقاد عمیق به سه جانبه گرایی و توسعه کمی و کیفی تشکلها از برنامه هایی است که در دوره مدیریت خود در نظر دارم.
محمد سنجری افزود: تمام تلاش خود را برای اجرای برنامه های دولت و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی انجام می دهم.
مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: در حالی که تعداد تعاونیهای ثبت شده کشور تا پایان آذر سال گذشته 12 درصد کاهش داشت همین آمار در این استان برابر با پارسال و حدود 310 تعاونی بود.
محمود احمدی افزود: ظرف شش ماه نخست امسال 83 هزار و 130 نفر دفترچه تامین اجتماعی را در خراسان رضوی برای بار نخست دریافت کردند که نشانگر اقدامات انجام شده در حوزه کار این استان است.
در این مراسم محمد سنجری به عنوان مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی معرفی و از خدمات محمود احمدی در این سمت تقدیر شد.
ارسال نظر