English

تورج همتی:

تغییرجهت گیری محور توسعه در کلانشهر مشهد، یک امر ضروری است

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به مفاهیم آمایش سرزمین و به منظور برقراری توازن در بارگذاری جمعیتی، نظام اقتصادی و اجتماعی می بایست محور توسعه در کلانشهر مشهد تغییر یابد.

تغییرجهت گیری محور توسعه در کلانشهر مشهد، یک امر ضروری است

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، تورج همتی مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی: لزوم تغییر جهت گیری توسعه از محور غرب به شرق کلانشهر مشهد احساس می شود و این تغییر ضروری است.

 تورج همتی در جلسه کارگروه ارزیابی اثرات لزوم تغییر جهت گیری توسعه از محور غرب به شرق کلانشهر مشهد با گلایه از بی توجهی به مفاهیم آمایش سرزمین بیان کرد: به منظور برقراری توازن در بارگذاری جمعیتی و حفظ آبخوان، جهت گیری توسعه در کلانشهر مشهد باید از محور غرب به شرق این کلانشهر تغییر یابد و نظام اقتصادی و اجتماعی متناسب با سیاست‌های سرزمینی باشد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: عدالت صنعتی در محور‌های غرب و شرق کلانشهر مشهد برقرار نیست در حالیکه رعایت فاصله اماکن مسکونی از فضا‌های صنعتی حق شهروندان است و صنعتگران و متقاضیان استقرار واحد‌های صنعتی باید با رعایت اصل صداقت، بر مسئولیت اجتماعی خویش و حفظ محیط زیست پایبند باشند.

 وی گفت: موضوع استقرار شهرک صنعتی تا شعاع ۳۰ کیلومتری کلانشهر مشهد منطبق با چارچوب ضوابط زیست محیطی نیست و درحال حاضر ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و انتقال آن‌ها به شهرک‌های صنفی و صنعتی دردستور کار قرار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ادامه نیز اظهار کرد: صدور ۱۱۸ اخطاریه زیست محیطی به مراکز تولید کننده پسماند عفونی داشته ایم که این اخطاریه‌ها به منظور بی خطر سازی پسماند‌های عفونی و در پی بررسی کارشناسان نظارت و پایش از این مراکز صادر شده است.

تورج همتی افزود: از حدود ۷۰ مرکز بیمارستانی فعال در خراسان رضوی، ۳ بیمارستان شهداء صالح آباد در تربت جام، بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) در خلیل آباد و بیمارستان حجازی در مشهد، فاقد دستگاه بی خطرسازی مستقل هستند و از امکانات بی خطرسازی بیمارستان‌های مجاور برای پسماند‌های عفونی خود استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: نظارت بر نحوه مدیریت پسماند‌های عفونی مراکز یاد شده به عهده اداره کل حفاظت محیط زیست استان و دانشگاه علوم پزشکی است و طی آن اتوکلاو‌های مراکز بیمارستانی در بازدید‌های دوره‌ای کارشناسان محیط زیست و آزمایشگاه‌های معتمد به صورت ماهانه، نظارت، کنترل و صحت سنجی می‌شوند.

تورج همتی در خاتمه یادآور شد: پارسال نزدیک به ۷۵۰ بازدید نظارتی بر مراکز تولیدکننده پسماند عفونی و ۱۵۰ نوبت بازدید کارشناسی، انجام و ۱۱۸ اخطاریه نیز برای واحد‌های متخلف به خاطر رعایت نکردن استاندارد‌های زیست محیطی صادر شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه