English

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی:

در دولت یک اجماع و تفاهم در خدمت‌گذاری به مردم داریم

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم از زمان روی کار آمدن دو راهبرد توامان برقراری آرامش کامل در جامعه و قرار گرفتن دولت در یک وضعیت جنگی را در پیش گرفت، تصریح کرد: دولت از همان ابتدا آمادگی کامل داشت که تحت هر شرایطی کشور را به خوبی اداره کند تا احساس کمبود و بحرانی را به مردم منتقل نکنیم.

در دولت یک اجماع و تفاهم در خدمت‌گذاری به مردم داریم

به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا عارف بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی که با حضور استاندار، معاونان وزرا، نمایندگان مردم استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی و مقامات ارشد محلی برگزار شد، با قدردانی از تمامی نیروهای میدانی در صحنه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دفاعی در طول شش‌ماه  گذشته افزود: در سال جاری در مسیر اجرای برنامه هفتم توسعه و اولویت تحقق نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری حرکت می‌کنیم.

 

اولویت تولید با نگاه به بازار منطقه

وی با بیان اینکه نامگذاری سال جاری، پیام دو چالش مهم سرمایه گذاری و تولید در کشور را به همراه داشته است، تصریح کرد: مطمئن هستیم با شروع خوب دولت در سال جدید و همچنین بارش نزولات آسمانی و خیز خوبی که در سرمایه‌گذاری با اتکای سرمایه داخلی و پیشرفت تولید برداشته شده، حرکت روبه جلو خواهیم کرد.

عارف افزود: اولویت تولید را با نگاه به بازار منطقه پیگیری می کنیم چرا که نسبت به منطقه ۳۰۰ میلیونی حوزه تمدنی ایران در صدور خدمات و کالاها به ویژه خدمات فنی و مهندسی تعهد داریم   و باید از بازار منطقه نیز استفاده متقابل کنیم.

 

جایگاه استان خراسان رضوی در اقتصاد و توسعه ملی باید افزایش یابد

وی با اشاره به انتخاب استاندار خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی جزو نادر استان‌هایی بود که تمامی دولت و همه گروه‌ها در داخل استان بر  روی انتخاب استاندار اجماع داشتیم و این افتخاری برای دولت است و بار مسئولیت استاندار و پیگیری امور را سنگین‌تر می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه با شناختی که از ظرفیت‌های استاندار بسیجی خراسان رضوی داریم قطعا در پیشرفت طرح‌های توسعه‌ای این استان موفق خواهد بود، افزود: نگاه دولت چهاردهم به استان خراسان رضوی این است که باید جایگاه استان در اقتصاد و توسعه ملی افزایش یابد و در روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه برجسته شود.

مهم‌ترین وظیفه استان‌های مرزی تعامل با کشورهای مرزی است

وی مهم‌ترین اقدام در سال جاری واگذاری مسئولیت‌ها به استان‌ها است، گفت: دولت این نگاه را دارد که استاندار حاکم استان است البته در ماه‌های گذشته مسئله فدرالیزه کردن، مطرح شد که به هیچ عنوان رابطه خوبی با فدرال نداریم و در زمان تقسیم خراسان به سه استان نیز مخالف چنین دیدگاه‌هایی بودیم که در نهایت خراسان در آرامش کامل به سه استان تقسیم شد.

عارف با تأکید بر اینکه استان‌ها باید حتی‌الامکان در همه امور خودشان تصمیم گیرنده باشند، خاطرنشان کرد: در زمینه روابط بین‌الملل نگاه دولت به استان‌های مرزی این بود که مهم‌ترین وظیفه تعامل با کشورهای مرزی را دارند و وعده تفویض اختیار در دولت را به استانداران دادیم.

 

عقب‌ماندگی مشکلات آزادراه‌های خراسان رضوی با برنامه‌‌ریزی حل خواهد ‌شد

عارف با بیان اینکه آسیای میانه و همسایگی با دو کشور فرصتی بسیار خوب برای استان خراسان رضوی است، گفت: ما در کشورهای همسایه و حوزه تمدنی ایران به دلیل اشتراکات فرهنگی، تاریخی و حوزه تمدنی مشترک ایران احساس بیگانگی نداریم که باید از این فرصت حداکثر استفاده شود و امیدواریم این استان با تدبیر مدیریت استانی به عنوان الگوی موفق در تفویض اختیار استان‌ها باشد و با عملکرد بین‌المللی و کارنامه خوب خود نشان دهد که تصمیم دولت در دادن اختیار به استان‌ها درست بوده و سایر استان‌ها نیز از این الگو بهره بگیرند.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه به تبیین طرح‌های دولت چهاردهم برای پیشرفت و آبادانی استان خراسان رضوی پرداخت و با اشاره به برنامه ساخت آزادراه‌ها در این استان تأکید کرد: میزان آزادراه‌ها در این استان در مقایسه با بخش‌های دیگر کشور عقب ماندگی دارد و با طرح‌های در دستور کار مشکلات و وضعیت آزادراه‌های این استان حل می‌شود، چرا که این استان وظیفه خدمات‌دهی به زوار بارگاه نورانی امام رضا(ع) را بر عهده دارد و ساخت یک کیلومتر آزادراه به معنای آن است که برای همه استان‌ها، آزادراهی ساخته شده است.

تبدیل ایران به قطب ترانزیت از طرح‌های مهم دولت چهاردهم است

عارف در خصوص طرح های خطوط ریلی استان خراسان رضوی ادامه داد: ایجاد کریدورهای مهم شمال- جنوب و شرق- غرب و تبدیل ایران به قطب ترانزیت از طرح‌های مهم دولت چهاردهم است که در خصوص طرح‌های ریلی این استان، برقی کردن خط ریلی سرخس ـ چشمه ثریا قطعی شده است و ساخت قطار سریع‌السیر تهران - مشهد که مطالبه ۱۰ ساله زوار است با جدیت در حال پیگیری است.

عارف افزود: استان خراسان رضوی به عنوان یک استان زیارتی شناخته می‌شود اما باید در حوزه صنعت نیز پیشتاز باشد و از اولویت‌های دولت چهاردهم تبدیل خراسان رضوی به استان زیارتی، گردشگری و صنعتی است که دولت در این زمینه وظیفه تسهیلگری دارد.

صنعت امروز نسبت به نفت در اولویت است

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت حل مسئله جدی آب در خراسان رضوی تاکید کرد: پنج خط انتقال آب از دریا به داخل کشور در حال پیگیری است که یک خط آن به شرق کشور و بخش‌هایی از این استان می‌رسد و همچنین پروژه انتقال آب با تفاهم با یکی از کشورهای همسایه به شرق کشور را دنبال می‌کنیم تا دغدغه تامین آب شرب ناپایدار نداشته باشند که در  زمینه مساله آب روابط عالی با کشورهای درگیر این مساله داریم.

عارف به اهمیت توسعه معادن اشاره کرد و گفت: بخش صنعت امروز نسبت به نفت در اولویت است و در ذات واژه تولید در پیام مقام معظم رهبری برای سال جدید، منع خام‌فروشی است و باید در نظر داشت که معدن نعمت خدادادی است اما کار ارزش افزوده بر روی معدن متعلق به ما است و خام فروشی باید ممنوع شود و ارزش افزوده در حوزه معدن را دنبال کنیم.

تقویت دیپلماسی زیارت و گردشگری را به صورت جدی دنبال می‌کنیم

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه توجه به زوار خارجی به دلیل ارزش فرهنگی و گردشگری بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: تقویت دیپلماسی زیارت و گردشگری را با همکاری وزارت خارجه به صورت جدی دنبال می‌کنیم، چرا که فرصت بسیار خوبی برای کشور است و باید در کمیسیون مشترک کشورهای همسایه استانداران نیز دعوت شوند.

 عارف در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شورای اداری مرکز تقاهم، همدلی، وفاق و قانوگذاری در استان‌ها است، افزود: رویه من این است که همواره مهمترین زمان را به شورای اداری اختصاص بدهیم تا در فضای صمیمی و همکاری نزدیک مشکلات و چالش‌های استان حل شود و در صورت لزوم  قوانین و تصمیمات را بررسی و اصلاح کنیم.

قدردانی از زحمات و تلاش‌های مقامات محلی در سراسر کشور

وی با قدردانی از زحمات و تلاش‌های مقامات محلی در سراسر کشور و با اشاره به مشکلات و چالش‌های جدی کشور در زمان آغاز به کار دولت چهاردهم تاکید کرد: خداوند را شاکریم در پایانی سالی که راهبرد ثبات اقتصادی، مهار تورم، رشد اقتصادی و عدم غفلت از معیشت مردم در تصمیمات اقتصادی را در دولت پیگیری کرده بودیم، به خوبی به سرانجام رساندیم.

عارف با تاکید بر اینکه باید تصمیم‌گیری‌ها با توجه به امور معیشتی مردم باشد و یا جبران کنیم، خاطرنشان کرد: نیم سال آرامی داشتیم و به ویژه نگرانی‌هایی که مدیران ارشد استانی در اسفندماه داشتند که در کنار اقدامات و خدمات، دو سبد کالایی جدید به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز برای اقشار آسیب‌پذیر تصمیم‌گیری شده بود، داده شود،‌ ولی این نگرانی وجود داشت که این دو سبد کالایی و  بار اضافی به کالاهای اساسی ممکن است تورم ناخواسته ایجاد کند و یا با کمبود کالا مواجه شویم اما در گزارش ستاد تنظیم بازار اعلام شد در هیچ استانی و شهری با کمبود کالا روبرو نشدیم که بیانگر تلاش مدیران در همه استان‌های کشور است.

مبنای حرکت رو به جلو دولت مطابق سیاست‌های کلی نظام و برنامه هفتم پیشرفت است

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه در دولت یک اجماع و تفاهم در خدمت‌گذاری به مردم داشتیم، ادامه داد: در تصمیم‌گیری‌های دولت با نخبگان جامعه و اندیشمندان و همچنین مدیران میدانی برای پیشبرد امور تعامل و عملکرد قابل قبولی داشتیم که باید مبنای حرکت خوب و رو به جلو دولت در راستای سیاست‌های کلی نظام و برنامه هفتم پیشرفت باشد تا در پایان سال جاری که تقارن دو عید بزرگ فطر و نوروز است، جشن بزرگ ملی برای داشتن سالی پرنشاط و عملکرد خوب بگیریم.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که شرایط فعلی کشور را شبیه دهه ۶۰ می‌دانند، ادامه داد: ما در دولت این راهبرد را داشتیم که کشور را باید در آرامش کامل جلو ببریم، ولی وضعیت جنگی بگیریم، بدون اینکه اعلام کنیم، این آمادگی وجود داشت که تحت هر شرایطی کشور را به خوبی اداره کنیم و احساس کمبود و نگرانی به مردم منتقل نشود،‌ درست است که مشکلاتی داریم، ولی با توکل به خدا، همراهی مردم و تلاش‌های مسئولان مشکلات قابل حل است.

برند دور زدن تحریم‌ها متعلق به مردم خوب کشور ما است

عارف تاکید کرد: در شش ماه گذشته با وجود تحریم‌ها و تهدیدها بهتر یاد گرفتیم که چگونه با توکل به خدواند متعال تحریم‌ها را دور بزنیم و برند دور زدن تحریم‌ها متعلق به مردم خوب کشور ما است که می‌توانیم به کشورهای دوست این تجربیات را منتقل کنیم و از سرداران خوب این جبهه قدردانی می‌کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود گفت: امیدواریم با معنویتی که از زیارت بارگاه نورانی و ملکوتی امام رضا (ع) کسب کردیم، بتوانیم سال جدید را بهتر از گذشته در خدمت مردم خوب کشور،  پاسخ به مطالبات مردمی و اعتلای نظام مقدس حرکت کنیم.

همچنین مظفری‌؛ استاندار خراسان رضوی نیز گزارشی از درخواست‌ها، پیشنهادها، مشکلات و مسائل و طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای و عمرانی این استان در بخش‌های حمل‌و‌نقل و خطوط ریلی، صنعت، تخت‌های بیمارستانی، کشاورزی و طرح‌های گلخانه ای ارائه کرد و گفت: در سفر دو روزه معاون اول رئیس‌جمهور جلسات مختلفی با حضور بخش خصوصی و دستگاه‌های دولتی برای بررسی راهکارهای حل مشکلات و مسائل بر سر راه آبادانی این استان برگزار و تصمیمات بسیار خوبی اتخاذ شده است.

 در این جلسه شهردار مشهد به تشریح نحوه خدمات‌رسانی به زائران مضجع شریف و بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) و گردشگران نوروزی و میزان پیشرفت طرح خطوط ریلی درون شهری مشهد مقدس پرداخت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه