English

دولت فعلاً تأمین واگنی برای خط سه قطار شهری مشهد ندارد

مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد گفت: خرید واگن با دولت است و دولت فعلاً تأمین واگنی برای ما ندارد. از استانداری درخواست داریم کمک کنند تا کمبود واگن رفع شود.

دولت فعلاً تأمین واگنی برای خط سه قطار شهری مشهد ندارد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، کیانوش کیامرز در مراسم آغاز عملیات تست نهایی قطارشهری و ایستگاه‌های فاز اول خط سه قطارشهری مشهد، افزود: چهار ایستگاه میانی فاز یک خط سه قطارشهری مشهد ۸ هزار میلیارد تومان هزینه نیاز داشته و قابلیت دارد تا یک سال، یک‌سال‌ونیم آینده افتتاح شود.

وی در خصوص طول مسیر خط سه قطار شهری مشهد، اظهار کرد: باتوجه به نیاز مردم لازم است هرچه سریعتر کمبود واگن مرتفع شود، برای شروع در ۱۱ دقیقه، کل مسیر با سرفاصله ۱۵ دقیقه طی می شود که بعد از افزایش تعداد قطار، به ۱۰ دقیقه می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه کارگاه‌ها در خط سه به صورت بیست‌وچهارساعته فعال هستند، ادامه داد: معماری ایستگاه باب‌الجواد(ع) ۹۰ درصد آماده است. تمام پله‌برقی‌های این ایستگاه تا تراز خیابان نصب شده، ایستگاه میدان شهدا مقداری عقب بوده، اما باب‌الجواد(ع) و پایانه مسافربری آماده است.

مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد افزود: دنبال پنج قطار برای خط سه هستیم که دورنمای نیاز به قطار یک‌ سال است. ما از ۶۰۰ واگنی که دولت برای تهران می‌گیرد، ۵۰ واگن می‌خواهیم، این خط شش‌واگنه بوده و می‌تواند ۱۵۰۰ نفر را جابه‌جا کند. هزینه هر واگن یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو بوده و یک قطار شش‌واگنه ۷.۵ میلیون یورو قیمت دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه