دیدار با خانواده معظم شهدا، وظیفه و افتخار ماست
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با خانواده شهید فرهنگی در بخش میداوود شهرستان باغملک دیدار کرد.
![دیدار با خانواده معظم شهدا، وظیفه و افتخار ماست](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/qJLNUcNzYiMo/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6bqvrrxftMa/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF.jpg)
، عبدالله حبیبی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، با حضور در روستای تیغن از توابع بخش میداوود، با مادر بزرگوار شهید حفیظ الله اسدی، فرهنگی شهید، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که با هدف تکریم و تجلیل از مقام شامخ شهدا و خانوادههای آنان انجام شد، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسدی، از صبر و استقامت مادر این شهید والامقام تجلیل کرد.
حبیبی در این دیدار با تأکید بر اینکه شهدا مایه عزت و افتخار ایران اسلامی هستند، اظهار داشت: «عیادت از خانواده شهدا، وظیفه و افتخار ماست و ما همواره قدردان ایثار و فداکاریهای آنان هستیم.
ارسال نظر