English

مذاکرات هسته‌ای با سیاست برد باخت موفق نمی‌شد

رییس‌ جمهوری با بیان اینکه پیگیری سیاست برد باخت بادوام و بلند مدت نبوده و به نفع هیچ کشوری نیست، ‌ گفت: اگر مذاکرات هسته‌ای نیز برد باخت بود هرگز موفق نمی‌شدیم و در صورت موفقیت نیز ادامه‌دار نبود.

مذاکرات هسته‌ای با سیاست برد باخت موفق نمی‌شد

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام حسن روحانی رییس‌ جمهوری، شامگاه امروز یکشنبه ۱۷ مرداد در دیدار صمیمی با ایرانیان مقیم جمهوری آذربایجان، با بیان اینکه ایرانی هر کجا هست، سفیر فرهنگ دینی و ملی است، از نهایی شدن خط ترانزیتی شمال به جنوب با مشارکت ایران و جمهوری آذربایجان خبر داد.

وی نقش ایران در منطقه را مشارکت در صلح و توسعه دانست و اظهارداشت: امروز همه کشورها در جهان اذعان دارند که نقش ایران در امنیت این منطقه، مثبت، تأثیرگذار و مهم است.

رییس‌ جمهوری با اشاره به ویژگی و امتیاز جمهوری آذربایجان نسبت به سایر همسایگان ایران از لحاظ دینی، مذهبی و تاریخی مشترک تأکید کرد: باید از این فرصت برای تأمین منافع دو دولت و ملت به خوبی بهره ببربم.

روحانی تصریح کرد: دولت یازدهم سیاست برد برد را نه تنها در مذاکرات هسته‌ای بلکه در روابط خود با سایر کشورها بکار گرفته است.

رییس‌ جمهوری با بیان اینکه پیگیری سیاست برد باخت بادوام و بلند مدت نبوده و به نفع هیچ کشوری نیست، ‌ تصریح کرد: اگر مذاکرات هسته‌ای نیز برد باخت بود هرگز موفق نمی‌شدیم و در صورت موفقیت نیز ادامه‌دار نبود.

روحانی افزود: سیاست برد برد و اعتدال دولت یازدهم به این معناست که تنها به فکر خود بودن منجر به موفقیت نمی‌شود. دولت یازدهم بجز کشورها و قدرت‌هایی که قصد مخاصمه با جمهوری اسلامی ایران دارند، خواهان برقراری روابط حسنه با همه کشورهای دنیا می‌باشد و ما باید معرف مهربانی و خدمت به همه انسان‌ها باشیم، مگر اینکه کسی بخواهد به منافع و تمامیت ارضی ملت ایران، خدشه‌ای وارد نماید.

رییس‌ جمهوری در ابتدای سخنان خود روابط جمهوری اسلامی ایران با اکثر همسایگان از جمله جمهوری آذربایجان را بسیار خوب، حسنه و صمیمانه توصیف کرد و ادامه داد: همه نمایندگان نهادها و ارگان‌های جمهوری اسلامی ایران، تجار، گردشگران و دانشجویان نقش تأثیرگذاری در حسن روابط با جمهوری آذربایجان دارند و این حسن روابط تهران باکو به نفع امنیت، ثبات و توسعه دو کشور است.

روحانی با اشاره به سطح روابط روزافزون جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان از ابتدای کار دولت یازدهم تاکنون و همچنین توسعه روابط در زمینه‌های تجاری، بانکی، اقتصادی، سرمایه‌گذاری، علمی، تکنولوژیکی، اقتصادی و صنعتی، ادامه داد: افتتاح کارخانه خودروسازی و داروسازی توسط جمهوری اسلامی ایران به نفع مردم این کشور و منطقه خواهد بود.

رییس‌ جمهوری همچنین به جایگاه ژئوپلتیکی و نقش ایران در ارتباط شرق به غرب و شمال و جنوب، اشاره کرد و گفت: باید با توسعه ارتباطات با کشورهای همسایه و منطقه از نعمت جاذبه‌های تاریخی و توریستی کشورمان به خوبی بهره ببریم.

روحانی با بیان اینکه خط ترانزیتی شمال به جنوب با مشارکت ایران و آذربایجان نهایی می شود، ادامه داد: تصمیم اصلی در این سفر مشارکت در خط ترانزیتی شمال جنوب و اتصال راه‌آهن آستارا به رشت بوده که دو کشور با مشارکت یکدیگر و به صورت سرمایه‌گذاری مشترک اقدام خواهند کرد.

رییس‌ جمهوری با اشاره به اجلاس فردا و سه جانبه ایران، آذربایجان و روسیه، ‌اظهار داشت: ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان، روابط سه جانبه آغاز می کنند و اجلاس روز دوشنبه، تامین کننده منافع سه کشور و منطقه خواهد بود.

پیش از سخنان رییس جمهور، محسن پاک آیین سفیر کشورمان در باکو گزارشی از روابط دو کشور ارائه کرد.

 
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه