English

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دولت را موظف به رفع موانع رشد و شکوفایی زنان دانست

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه گره مشکلات زنان به دست زنان باز می‌شود، گفت: زنان ما قادرند در تولید و خلق محصولات جدید با کشورهای دیگر رقابت کنند و چه بسا از آنها پیشی بگیرند، اما به‌خاطر ضعف مهارتی در دیجیتال مارکتینگ و ارائه حرفه‌ای از محصولات‌شان و عرضه آن در پلتفرم‌های جهانی، هنر و توانمندی‌شان نادیده گرفته می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دولت را موظف به رفع موانع رشد و شکوفایی زنان دانست
به گزارش خبرگزاری موج

،  در روز جهانی دختران و فناوری اطلاعات، معاون رئیس‌جمهوری در جمع مدیران زن موفق حوزه فناوری اطلاعات و دختران فعال در این حوزه حضور پیدا کرد.

در این نشست که با حضور مدیران و صاحبان کسب و کارها حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و جمعی از دختران فعال در این حوزه، در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، زهرا بهروزآذر ضمن بیان سخنانی با فعالان این حوزه گفت‌وگو کرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با ابراز خرسندی از حضور در چنین جمعی گفت: ما می‌دانیم که زنان ما قادرند در تولید و خلق محصولات جدید با کشورهای دیگر رقابت کنند و چه بسا از آنها پیشی بگیرند، اما به‌خاطر ضعف مهارتی در دیجیتال مارکتینگ و ارائه حرفه‌ای از محصولات‌شان و عرضه آن در پلتفرم‌های جهانی، هنر و توانمندی‌شان نادیده گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: شما مدیران عرصه فناوری اطلاعات هستید که می‌توانید در توانمندسازی زنان متخصص در ICT موثر باشید و چه بهتر از اینکه یک زن کنارشان باشد زیرا دغدغه‌های آنان را می‌شناسد و نگاهش در تشخیص فرصت و اولویت‌بندی موضوعات با آنان هماهنگ‌تر است.

معاون رئیس‌جمهوری با بیان اینکه گره مشکلات زنان به دست زنان باز می‌شود، اظهارکرد: شما دختران ایرانی فعال در این حوزه بسیار ارزشمند و از مهمترین سرمایه‌های کشور ما هستید.

بهروزآذر با اشاره به نگاه دولت چهاردهم تصریح کرد: تکلیفی که ما هم به لحاظ باورمان و هم به لحاظ وظیفه داریم، آن است که دولت موظف به رفع موانع رشد و شکوفایی زنان است و در این مسیر، ارتباط نزدیک بین ما و شمادر یافتن گره‌ها و پرکردن فاصله‌ها کمک می کند.

وی با بیان آنکه که ما برای خودمان یک ماموریت قایل هستیم، اظهار کرد: ما بنا نیست جای نهادهای غیردولتی و جامعه مدنی را بگیریم و نمی‌خواهیم جای بخش خصوصی را بگیریم. ما حدود خودمان را شناسایی می‌کنیم و در کنار این دو رکن، با هم کار می کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه