جوانفکر: احمدینژاد فعلا از کسی حمایت نمیکند
«گام به گام بازی جدید خود را پیش میبرند و در این مسیر میخواهند بگویند «احمدینژاد» نقش اجرایی ندارد اما حرفهای این روزهایشان نشان میدهد که اتفاقا نام احمدینژاد کلمه رمز این بازی جدید است.»
به گزارش خبرگزاری موج، روزنامه اعتماد در ادامه نوشت: «زمانی که اسفندیار رحیم مشایی پس از سه سال و نیم غیبت ناگهان پیدا میشود و میگوید: «فردی میخواهیم که وقتی رییسجمهور شد، اعلام کند ملت ایران، من میدانم شما در غیبت احمدینژاد به خاطر احمدینژاد به من رای دادهاید.»، یا حمید بقایی تاکید میکند: «در صورت تصدی ریاستجمهوری از احمدینژاد درخواست خواهم کرد در بالاترین سطح حضور فعال و تعیینکننده داشته باشد.»، نام مشترک در میان همه این اظهارنظرها تنها یک واژه است و آن محمود احمدینژاد است. به نظر میرسد اگر چه رییس دولت سابق در بیانیهای که صادر کرده و در آخرین صحبتهایش در میان اعضای شورای بازخوانی مبانی انقلاب و آرمانهای امام(ره) اعلام کرده، از هیچکس در انتخابات آتی حمایت نخواهد کرد؛ حتی اگر نزدیکترین فرد به او باشد اما نزدیکان او تلاش میکنند تنها با چنگ زدن به نام او که هشت سال پر حرف و حدیث اداره کشور را عهدهدار بود، استفاده کنند. البته که این مساله چندان مساله عجیبی نیست. طبیعی است که هر گروه و جناحی که وارد میدانی همچون انتخابات میشود، چارهای ندارد جز این که به داشتههایش چنگ بزند؛ اگر چه این داشته برای حلقه ولنجک در نظر بسیاری چندان سرمایه عظیمی شمرده نمیشود اما برای آنهایی که امروز بازی جدیدی را برای انتخابات طراحی میکنند، بهتر از هیچ است و به بیان دیگر تنها سرمایهشان است.
استعفا برای حضور در ستاد بقایی
هر چه به روزهای انتخابات نزدیک میشویم، گام جدید حلقه ولنجک برای روزهای آینده هم مشخص میشود. در جدیدترین اقدام تعدادی از اعضای شورای بازخوانی مبانی انقلاب و آرمانهای امام(ره) از سمت خود استعفا دادند؛ استعفایی با هدف حضور در ستاد انتخاباتی حمید بقایی.
ایلنا گزارش داده نام چهرههایی همچون عبدالرضا شیخالاسلامی، علی ذبیحی، سیدحسن موسوی، مرتضی تمدن و علیاکبر جوانفکر در میان این استعفاکنندگان وجود دارد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که احمدینژاد اعلام کرد کسانی که در این شورا حضور دارند، وارد فعالیتهای انتخاباتی نشوند. عبدالرضا شیخالاسلامی در پاسخ به «اعتماد» گفت: تمایل ندارد فعلا در این مورد صحبت کند و پاسخگویی در این مورد را به روز شنبه موکول کرد اما علیاکبر جوانفکر در پاسخ به «اعتماد» این خبر را تایید کرد و گفت: این مساله جزو نکاتی بود که آقای احمدینژاد روی آن تاکید داشت و گفته بود که اگر کسی از آن شورا میخواهد وارد فعالیتهای انتخاباتی شود، بهتر است از این شورا فاصله بگیرد و ما هم به تبعیت از حرف ایشان استعفا دادیم تا به کمک آقای بقایی برویم.
از او پرسیدم که ریاست ستاد انتخاباتی بقایی را چه کسی عهدهدار خواهد شد و او گفت: بهتر است کمی صبر داشته باشند و به موقع همه اینها مشخص و اعلام خواهد شد.
از علیاکبر جوانفکر در مورد عدم حمایت احمدینژاد از حمید بقایی پرسیدم و او به بیانیهای که احمدینژاد این اواخر مبنی بر عدم حمایت از هیچ کاندیدایی صادر کرده بود، اشاره میکند و میگوید: هیچ ایرادی ندارد که ایشان از بقایی حمایت نکند، برخی چیزها آن قدر روشن است که اصلا نیازی به توضیح ندارد.
از این جملات این طور به نظر میرسد که گویی بیانیه احمدینژاد نخستین گام این بازی بوده است. او بیانیه عدم حمایت میدهد، چند روز بعد بقایی اعلام کاندیداتوری میکند و پس از آن احمدینژاد بار دیگر تاکید میکند که حتی از نزدیکانش هم در این انتخابات حمایت نخواهد کرد اما نزدیکی بقایی به احمدینژاد چیزی نیست که بتوان در پس یک بیانیه از آن گذشت. بعد از این که حمید بقایی پس از هفت ماه بازداشت با قرار کفالت آزاد شد در همه مراسمها و سفرهای احمدینژاد کنارش بود و همه جا کنار او دیده میشد. وقتی جوانفکر میگوید برخی چیزها آن قدر روشن است که نیازی به توضیح ندارد، به خوبی روشن است منظورش حمایت احمدینژاد از بقایی است؛ اگر چه در حال حاضر تاکید بر عدم حمایت است.
بقایی تفهیم اتهام نشده، پس اتهامی متوجهش نیست
به جوانفکر میگویم چرا روزه شکدار میگیرید؟ شما که میخواهید وارد عرصه انتخابات شوید، چرا فردی را معرفی کردید که با توجه به پروندهای که دارد احتمال رد صلاحیتش بسیار قوی است؟ جوانفکر در پاسخ به این سوال همان پاسخی را میدهد که اسفندیار رحیممشایی روی آن تاکید دارد و میگوید: کدام پرونده؟ حمید بقایی هفت ماه بدون تفهیم اتهام در بازداشت نگه داشته شد و نتوانستند هیچ اتهامی را به او نسبت دهند. وقتی تفهیم اتهامی صورت نگرفته، پس هیچ اتهامی متوجه او نخواهد بود.
جوانفکر اضافه میکند: بیگناهی حمید بقایی کاملا مسلم است و دلیلی رای رد صلاحیتش وجود ندارد. از نظر ما تایید صلاحیت حمید بقایی قطعی است.
او در پاسخ به بیانیه احمدینژاد و این که آیا ممکن است با توجه به شرایط کشور در زمان انتخابات نظر آقای احمدینژاد تغییر کند و از کاندیدایی حمایت کند، در پاسخ به این سوال از واژه «فعلا» استفاده میکند و میگوید: فعلا که ملاک و معیار همان بیانیه است.
وقتی چنین پاسخی را میدهد این فکر در ذهن زنده میشود که شاید این وضعیت در شبهای منتهی به انتخابات تغییر کند و رییس دولت سابق پا روی بیانیه خویش بگذارد و یکی از کاندیداهای موجود را برای حمایت انتخاب کند؛ کاندیدایی که بسیار بعید است حمید بقایی باشد. از همین رو او در پاسخ به این سوال که آیا این بیانیه شامل حال مهرداد بذرپاش هم میشود یا خیر هم میگوید: این بیانیه شامل حال همه کاندیداها میشود و در آن به روشنی بیان شده. وقتی شامل حال نزدیکان احمدینژاد است پس برای بقیه هم صدق میکند.
گفتوگو با جوانفکر به پایان میرسد اما فکر هنوز مشغول واژه «فعلا» است که جوانفکر به کار برد. به نظر میرسد احمدینژاد فعلا نمیخواهد از هیچ کس حمایت کند؛ به ویژه کسی که برای بسیاری اظهر من الشمس است که رد صلاحیت میشود اما این فعلا همیشه در این مرحله نخواهد ماند. شاید گام اصلی این بازی زمانی مشخص شود که نام تایید صلاحیت شدهها از سوی شورای نگهبان مشخص شده و تنور انتخابات داغ شده باشد.»
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر