English

مسوول سازمان بسیج دانشجویی

بیابان زدایی خوزستان اولویت اردوهای جهادی است/راه اندازی سایت روستا کالا برای عرضه محصولات روستاییان با حذف واسطه ها

مسوول سازمان بسیج دانشجویی گفت: تمرکز اردوهای جهادی در ایام نوروز سال ۹۶، بیابان زدایی خوزستان از طریق کاشت درخت است.

بیابان زدایی خوزستان اولویت اردوهای جهادی است/راه اندازی سایت روستا کالا برای عرضه محصولات روستاییان با حذف واسطه ها

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، گودرزی در نشست خبری با حضور خبرنگاران با موضوع اردوهای جهادی گفت: در شرایطی که دشمن درصدد ایجاد بی تفاوتی در میان جامعه ما است، جوانانی پیدا می شوند که با امکانات اندک و در شرایط سخت به دنبال بهسازی و کمک به مناطق محروم هستند.

وی ادامه داد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری ما به دنبال توسعه کمی و کیفی اردوهای جهادی دانشجویی هستیم. این حرکت از سال ۱۳۷۸ شروع شد و بیشتر متمرکز بر مناطق جنوب شرقی کشور بود. بیشتر کارهای این دانشجویان مربوط به حوزه فرهنگی و عمرانی بود که از ۴ سال قبل و مطرح شدن اقتصاد مقاومتی، اردوهای جهادی سهم بیشتری در حوزه معیشت مناطق محروم برای خود تعریف کرده اند.

مسوول سازمان بسیج دانشجویی خاطر نشان کرد: در سال ۹۵ حدود ۵۵ هزار دانشجو در کل کشور در این اردوها شرکت کردند که یک سوم آن ها را دختران دانشجو تشکیل می دادند.تا پیش از این فعالیت های این جهادگران محدود به ایام نوروز و تابستان و بین دو ترم تحصیلی بود که امیدواریم در سراسر سال این اقدامات انجام شود.

وی در خصوص اقدامات اردوهای جهادی در سال ۹۵ افزود: ۴۰ هزار روستا از خدمات این اردوها استفاده کردند. ۶۰۰ پزشک، ۱۰۰۰ روحانی، ۲۰۰ مشاور و ۱۰۰ استاد دانشگاه در این اردوها فعال بودند. برنامه تعطیلات نوروز سال جدید بحث زیست محیطی و بیابان زدایی خوزستان است.

گودرزی تصریح کرد: قرار است ۴ هزار هکتار زمین در ۲۵ کیلومتری اهواز درختکاری شود که هماهنگی های آن نیز انجام شده است. استان های سیل زده لرستان، کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و مازندران نیز خدماتی دریافت خواهند کرد.

در پایان مسوول سازمان بسیج دانشجویی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری موج در مورد تاثیرات کارهای جهادی بر معیشت مردم مناطق محروم گفت: تا پیش از این مسایل فرهنگی و عمرانی در دستور کار بود و اخیر اقداماتی مانند آبرسانی و کانال کشی به مزارع انجام می شود. همچنین مثلا در سیستان و بلوچستان با تهیه مواد لازم برای بسته بندی خرما، محصولاتی که از بین می رفت وارد بازار می شود. ضمن آنکه سایت روستا کالا برای فروش بدون واسطه محصولات روستاییان ایجاد شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه