در کمیته راهبردی برنامه مشترک ایران و ژاپن؛
ابتکار بر تقویت نقش زنان در صلح و امنیت بین الملل تاکید کرد
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در کمیته راهبردی برنامه مشترک ایران و ژاپن؛ بر تبادل تجربیات سازمان های مردم نهاد و تقویت نقش زنان در صلح و امنیت در سطح بین المللی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معصومه ابتکار در کمیته راهبردی برنامه مشترک ایران و ژاپن تحت عنوان ۳۹; گفتگو های راهبردی پیرامون توانمند سازی زنان۳۹; که با حضور عباس عراقچی معاون حقوقی بین المللی وزارت امور خارجه برگزار شد، بر ضرورت برگزاری نشست های تخصصی برای ترویج کارآفرینی در موضوعات مختلف از جمله کارآفرینی سبز و حوزه فناوری اطلاعات تاکید کرد.
همچنین در ادامه چهار نفر از کارشناسان خبره از کشور ژاپن و ایران تجربیات خود را در حوزه های مختلف توانمندسازی زنان، اشتغالزایی و کارآفرینی در قالب پنل تخصصی با عناوین توسعه همکاری ها در مشارکت اجتماعی سازمان های مردم، نقش زنان در تغییرات اقلیمی و توسعه کارآفرینی،کارآفرینی زنان در ایران؛ فرصت ها و چالش ها، نقش سازمان های مردم نهاد در توانمندسازی زنان به اشتراک گذاشتند.
به گزارش ایرنا، کمیته راهبردی برنامه مشترک ایران و ژاپن تحت عنوان «گفتگوهای راهبردی پیرامون توانمند سازی زنان» با حضور دکتر ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، عباس عراقچی معاون حقوقی بین المللی وزارت امور خارجه، آقای تاناکا رئیس بنیاد صلح ساساکاوا و تعدادی از متخصصان دانشگاهی و فعالان حوزه کار آفرینی و اشتغالزایی دو کشور در معاونت امور زنان و خانواده برگزار شد.
در پایان این نشست مقرر شد حوزه های فعالیت مشترک با تاکید بر تبادل تجارب موفق بر زمینه های مشارکت اجتماعی زنان، نقش آفرینی و محیط زیست متمرکز شده و طیف متنوعی از اقدامات اجرایی همچون برگزاری کارگاه های تخصصی و پروژه های پژوهشی و برگزاری سمینارهای مشترک گرفته شود.
ملاقات دو جانبه ایران و ژاپن
همچنین در حاشیه نشست کمیته راهبردی برنامه مشترک ایران و ژاپن ملاقات دو جانبه ای با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و رئیس بنیاد صلح ساساکاوا صورت گرفت.
در این ملاقات طرفین در خصوص توسعه همکاری های دو جانبه، توسعه روابط دو کشور، توانمند سازی زنان و توسعه صلح و تغییرات اقلیمی، تاکید بر نقش محوری خانواده در توسعه جوامع،کار آفرینی سبز، تکنولوژی سبز و ادامه همکاری های فی مابین تاکیدکردند.
ابتکار ضمن ابراز خرسندی برای توسعه همکاری به افزایش قابل توجه سازمان های مردم نهاد از یک هزار و ۷۵۰ به ۲ هزار و ۷۰۰ سمن و تجارب زنان ایرانی در زمینه خیریه ها، فعالیت های اجتماعی و نهادهای مدنی و ضرورت تبادل تجربه و الگوسازی در این زمینه اشاره داشتند.
ارسال نظر