English

رحمانی‌فضلی:

رهبری نگاه انتقادی به برنامه‌ های صدا و سیما دارند

وزیر کشور گفت: در جلسه‌ ای که خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم، ایشان نگاه انتقادی به برنامه‌ های صدا و سیما و وزارت ارشاد داشتند.

رهبری نگاه انتقادی به برنامه‌ های صدا و سیما دارند

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالرضا رحمانی‌ فضلی وزیر کشور صبح امروز در یکصد و دومین جلسه شورای اجتماعی کشور در مورد اهمیت نشاط اجتماعی گفت: اولین مسئله این است که یک سوال از خود ما بپرسیم که نشاط اجتماعی لازم است یا خیر. همین صحبت‌هایی که در این جلسه مطرح شد را دوستان چرا اجرا نمی‌کنند؟

وی ادامه داد: به ضرورت موضوع باید توجه کنیم و باطنا ایمان بیاورید نشاط اجتماعی لازم است و سبب پویایی جامعه می‌شود.

وزیر کشور با طرح این سؤال که آیا وضعیت نشاط اجتماعی کشور رضایت‌مند و رضایت بخش است، خاطرنشان کرد: رضایتمندی و رضایت بخشی در مورد وضعیت نشاط اجتماعی کم است. آثار ضعف نشاط اجتماعی را می‌توان در بزهکاری‌ ها، خودکشی‌ ها و نزاع‌ ها ببینیم.

رحمانی‌ فضلی در مورد تعریف واحد از نشاط اجتماعی تصریح کرد: وقتی از نشاط اجتماعی گفته می‌شود شادی در ذهن‌مان به وجود می‌آید در حالی که نشاط اجتماعی را عمیق‌تر و باطنی‌تر نگاه کنیم و نشاط اجتماعی را آرامش درونی ناشی از رضایتمندی و امیدواری بدانیم.

وی اضافه کرد: وقتی انسان با خواندن قرآن به نشاط می‌رسد و یا با حضور در حرم امام رضا خشنود می‌شود و به آرامش درونی می‌رسد اینها نشانه از نشاط است. نشاط را باید با فرهنگ خودمان تعریف کنیم.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه مساجد و حسینیه‌ ها ظرفیت بزرگی در ایجاد نشاط اجتماعی دارند که باید به کار گیرند، خاطرنشان کرد: اولویت ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه از کودکان، نوجوانان و جوانان شروع می‌شود. اولویت اجرا در امورات در وزارت آموزش و پرورش و علوم است. در حوزه رسانه‌ای هم صدا و سیما بالاترین اولویت را دارد. اما حضورشان در این جلسات شورای اجتماعی کشور کم است.

وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما در ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه نقش ایجابی و سلبی دارد، بیان داشت: در جلسه‌ای هم که در خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم رهبری نگاه انتقادی به برنامه‌های صدا و سیما و وزارت ارشاد داشتند. این در حالی است که ایشان در کلمه جریان سازی برای نشاط اجتماعی استفاده کردند. اما این را می‌توان بگویم سریال‌ها و برنامه‌های صدا و سیما موجب نشاط در جامعه نمی‌شود.

وزیر کشور اظهار داشت: اصلی‌ترین عنصر در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مردم هستند. ما دولتی‌ها هم از مجلس و قوه قضائیه نباید خود را متولی مردم بدانیم. ما باید زمینه‌ها را برای مردم تسهیل کنیم و موانع را بزداییم. بقیه امور را مردم باید در صحنه انجام دهند.

وی با اشاره به نقش مردم در مسائل اجتماعی خاطرنشان کرد: همین مردم وقتی از ظلم و ستم به ستوه آمدند دربهای کشور را به روی اسلام باز و فرهنگ قبلی خود را کنار گذاشتند و این در حالی است که ما مردم را فراموش کرده‌ایم.

رحمانی‌فضلی اضافه کرد: ما در کنار مردم از اصول، مبانی، حدود الهی و عرفیات جامعه صیانت می‌کنیم. ما ظرفیت فرهنگ ایران و فرهنگ اسلام را قوی و غنی می‌دانیم. با همین فرهنگ اسلامی مدعی حکومت جهانی هستیم که درست هم هست. مرجع و منشا حکومت اسلامی حق تعالی است.

وی در مورد حضور دستگاه‌های مختلف فرهنگی در دانشگاه‌ها گفت: خود من در دانشگاه شهید بهشتی تدریس می‌کنم. هیچ فعالیت فرهنگی در آنجا ندیدم. چرا نهادهای فرهنگی در دانشگاه‌ها مؤثر نیستند.

رحمانی‌فضلی در مورد سیر تاثیرگذاری فرهنگی در جامعه گفت: سیر تاثیرگذاری فرهنگی در جامعه عقلانیت با استفاده از استدلال و رفع ابهامات و همینطور انجام کارها با دل است.

وی بیان داشت: زمانی که آقای قالیباف در شهرداری تهران بود و آقای ایازی مسئولیت اجتماعی را در شهرداری بر عهده داشتند کارهای خوبی در تهران انجام شد. همچنین در سواحل کشور بسیج توانست کارهای خوبی انجام دهد که حتی کمیسیون اجتماعی مجلس نیز از آن بازدید کرد و مردم با خیال راحت از سواحل استفاده می‌کردند و هیچ گونه سرقتی نیز رخ نداده بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه