English

سردار جلالی:

برای مقابله با تهدیدات نیازمند نظام دفاع سایبری هستیم

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: در شورای طرح‌های تحقیقاتی و راهبردی بر ایجاد مرکز دفاع ملی سایبری سعودی تأکید شد­ زیرا برای کاهش وابستگی و مقابله با تهدیدات نیازمند نظام دفاع سایبری هستیم.

برای مقابله با تهدیدات نیازمند نظام دفاع سایبری هستیم

به گزارش خبرگزاری موج، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با برشمردن تهدیدهای سایبری و امنیت شبکه  با بیان اینکه در منطقه رتبه نخست توان سایبری­ هستیم، اظهار کرد: در حوزه این تهدیدات به توانمندی‌های قابل‌توجهی رسیده‌ایم و این نوع از حملات را می‌توانیم به‌آسانی دفع کنیم.

وی­ گفت: در نمایشگاه سایبری امسال حدود ۴۰۰ درصد درمقایسه با نمایشگاه نخست از نظر­ تعداد و دقت کیفیت سامانه‌ های سایبری رشد کرده‌ایم.

سردار جلالی ادامه داد: در سامانه‌های کنترل صنعتی ۴ محصول امنیت بومی داریم که بهتر از سامانه‌های خارجی هستند.

وی با بیان اینکه "با معماری ویژه پدافندی، سامانه‌های کنترل صنعت گاز را ساخته‌ایم" گفت: حدود ۲۰۰ محصول پایه پدافند سایبری در داخل ساخته شده است.

وی با اشاره به حمله اخیر سایبری آمریکا به صنعت برق ونزوئلا­ و اختلال در صنایع راهبردی این کشور گفت: آمریکا در حالی که مدعی است که به این کشور حمله سایبری می‌شود اما بزرگترین مهاجم سایبری دنیاست.

وی اضافه کرد: این رفتار آمریکا لزوم پرداختن ما به سامانه‌های بومی را نشان می‌دهد و همه دستگاه‌ها موظفند برای سامانه‌های حیاتی خود از سامانه‌های بومی استفاده کنند و­ سازمان پدافند غیرعامل این موضوع را پیگیری می‌کند.

وی درباره راه‌اندازی مرکز دفاع ملی سایبری سعودی نیز گفت: در شورای طرح‌های تحقیقاتی و راهبردی بر ایجاد این مرکز تأکید شد­ زیرا برای کاهش وابستگی و مقابله با تهدیدات نیازمند نظام دفاع سایبری هستیم.

سردار جلالی گفت: برای راه‌اندازی مرکز دفاع سایبری افزون بر تقویت صنعت دفاع سایبری و آموزش نیروی انسانی در شش رشته دانشگاهی نیازمند تنظیم اهداف و برنامه­ در این زمینه هستیم.

وی گفت: در نظام عملیاتی دفاع ملی سایبری تهدیدات دسته‌بندی و نقش دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز مشخص شده ­است.

وی با تصریح به اینکه اجماع مناسبی برای راه‌اندازی شبکه‌های پیام‌ رسان داخلی وجود ندارد گفت: برخی مسئولان معتقدند ­این شبکه‌ها ظرفیت پاسخگویی به نیاز مردم را ندارند اما برخی مسئولان ظرفیت این شبکه‌ها­ را مطلوب می‌دانند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد مردم آن در شبکه‌ای اجتماعی ساماندهی شوند که سرورهای آن و هدایت مردم در آن شبکه خارج از کشور باشد.

وی ادامه داد:­ بر این اساس زیرساخت‌ها باید در کشورمان باشد و نظام تصمیم بگیرد که برای راه‌اندازی شبکه ملی داخلی سرمایه‌گذاری کند.

وی گفت: به‌عنوان نمونه اکنون اینترنت ملی چین یک و نیم برابر اینترنت جهانی سرعت دارد و چین را مرزبانی دیجیتالی می‌کند.

سردار جلالی همچنین گفت: وزارت ارتباطات مدعی بود شبکه­ ملی ارتباطات را مرحله به مرحله پیش می‌برد و به نتیجه می‌رساند اما در ارزیابی کلی از چشم‌انداز شبکه ملی ارتباطات فاصله داریم.

وی اضافه کرد: از پنج شش ماه گذشته با برگزاری ۷۰ رزمایش در حوزه بانک‌ها، آب، برق، انرژی و... پیشرفت کار را بررسی کرده­‌ایم و نتایج مقدماتی خوبی درباره شبکه ملی ارتباطات داشته‌ایم.

وی گفت: کشورهایی که با جمهوری اسلامی ایران دشمنی دارند و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس بر ضد ما در حوزه سایبر فعالند و به‌عنوان نمونه رژیم سعودی با اعمال سیاست در یکی از شبکه‌های اجتماعی و خریداری سهام آن برخی شرکت‌های مزدور را بر ضد ما به‌کار گرفته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه