قالیباف در دانشگاه علامه:
ما با همه دنیا به دنبال ارتباط و تعامل هستیم
شهردار سابق تهران گفت: ما با همه دنیا به دنبال ارتباط و تعامل هستیم و همه دنیا آمریکا نیست.
به گزارش خبرگزاری موج، محمد باقر قالیباف شهردار سابق تهران در مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر روز دانشجو که در دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد با تسلیت روز شهادت حضرت فاطمه معصومه (س)، اظهار داشت: دانشجویان قلب تپنده این سرزمین هستند که به حرکت های ملت معنا بخشیده اند و ذهن و فکرشان به استقلال و آزادی گره خورده و ندای آزادی سر می دهند.
وی محیط دانشگاه و جامعه دانشجوی را بسیار متفاوت از دیگر محیط ها داشت و گفت: دانشجویان سرشار از امید و سرزندگی هستند و در تاریخ تلاش های بسیاری را برای سربلندی کشور انجام دادند؛ دانشجویان عدالت خواه، استکبار ستیز و پرتلاش هستند.
قالیباف استکبار ستیزی را به معنای ما می توانیم و تکیه بر توان داخلی دانست و افزود: استکبار ستیزی به معنای داشتن ایمان و ایستادگی در مقابل مستکبر و ظالم است. استکبار ستیزی یعنی محکم بودن. بدانیم که شعار به تنهای کافی نیست و کار را پیش نمی برد.
وی ادامه داد: همه جریانهای سیاسی، مذهبی و قومی و قبیله ای در ایران در استکبار ستیزی یک دل و یک صدا هستند. البته استکبار ستیزی به معنی جنگ طلبی نیست، ما با همه دنیا به دنبال ارتباط و تعامل هستیم و همه دنیا آمریکا نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مشکلات حوزه اشتغال، گفت: در دنیا بیش از ۵۰ هزار شغل وجود دارد اما در کشور ما تنها ۱۲ هزار شغل وجود دارد، چون مدیران و مسئولان درک درستی از تکنولوژی های جدید ندارند و با نگاه قدیمی می خواهند مشکلات را حل کنند، سیستم مدیریتی در کشور یک سیستم مدیریتی خسته و وابسته است و دانشجویان می توانند با روحیه و نشاط سیستم را متحول کنند.
قالیباف اضافه کرد: در هرجایی به جوانان فرصت دادیم جوانان مشکلات را حل کردند و اگر این کار را کردیم با یک برنامه ریزی پنج ساله می توان مشکلات را حل کرد.
* مجلس باید درد مردم را بفهمد
وی تاکید کرد: برای اجرای گام دوم باید به جوانان میدان داد و مجلس اولین گام برای این حرکت است، مجلس باید درد مردم را بفهمد و راهکار برای حل مشکلات مردم داشته باشد، امید داریم یک مجلس جوان و نو داشته باشیم و جوانان وارد عرصه شده و با شناخت درست مشکلات را حل کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حرکت اقتصادی افراد از تلاشی که می کنند باید بهره ببرند، توزیع یارانه در کل جامعه غلط است و البته کمک ها هم نباید موجب تنبلی شود و کمک ها باید به توانمندی جامعه هدف بینجامد؛ دولت باید از تمرکز زدایی دست بردارد. خصوصی سازی های صورت گرفته نیز اشتباه بوده است.
قالیباف با بیان اینکه مخالف اقتصاد باز است، اظهار داشت: نقدینگی دارد اقتصاد کشور را فلج می کند. می توانیم با یک برنامه درست مشکلات کشور را حل کنیم.
* شعار، به تنهایی مشکلی را حل نمی کند
وی عدالت را به شیوه توزیع فقر ندانست و گفت: مستکبرین و مخالفان نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچگاه با عدالت به معنای توزیع فقر مشکل ندارند. عدالت به معنای این است که فرصت برای همگان وجود داشته باشد تا بتوانند به فعالیت بپردازند و اگر ما امروز حرفی با دولت محترم و آقای روحانی داریم در همین زمینه است.
قالیباف تصریح کرد: وظیفه همه ماست که فارغ از همه گرایشهای سیاسی به دولت در زمینه اقتصادی کمک کنیم، البته وظیفه اول برعهده دولت است که گام اول را بردارد، نه اینکه ما می بینیم روز به روز با تصمیماتی که گرفته می شود بر مشکلات افزوده می شود و می بینیم نه اینکه به دنبال استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها نیستند حتی در در توزیع فقر نیز عادلانه عمل نمی کند. دلیل این رفتار آنها در نوع نگاه آنهاست که بر گرفته از غرب و غرب گرایی است. نگاه آنها نگاه چهار درصدی ها به توده مردم است. این نگاه هرگز نگاه موفقی نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: درسهمیه بندی بنزین ما نفهمیدیم که قصد دولت کاهش مصرف بود یا اصل افزایش درآمد دولت؟ در این زمینه به هیچکس توضیح نداد و نگفتن کدام یک از این دو سیاست است، در درآمدی هم که به دست امد، نوع توزیع صحیح و درست نبود که جای بحث آن در اینجا نیست.
قالیباف ادامه داد: شعار، به تنهایی مشکلی را حل نمیکند. کسی که صرفاً شعار بدهد، زورگویان خیلی از او نگران نمیشوند بلکه از کسی نگران میشوند که شعارش با عملش توامان است. ملت ما هم نشان دادهاند که از همه سلایق و ادیان و مذاهب، همجهت هستند.
وی با بیان اینکه مبازه با استکبار، تنها با انقلاب شروع نشده بلکه با انقلاب، تداوم و جهتگیری دقیق پیدا کرده است خاطر نشان کرد: برخی فکر میکنند مشکلاتی که در تحریم و اشتغال هست، ناشی از عدم ارتباط با آمریکاست. باید گفت که اینطور نیست. کشورهاب فراوانی هستند که با آمریکا ارتباط دارند ولی مشکل دارند!؟
قالیباف با اشاره به شعار های انتخاباتی آقای روحانی در زمان انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشکل اساسی این است که میخواهند کشور را شرطی اداره کنند، بهگونهای که می گفتند هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد هم چرخ زندگی مردم، اما اتفاقی که در عمل افتاد این بود که هردو را تعطیل کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گره زدن آب و نان مردم را به موضوعاتی که منشاء خارجی دارند، یک اشکال بزرگ دولت مردان دانست و افزود: مشکل از آنجایی شروع میشود که با مردم ارتباط نداریم و به میان آنها نمیرویم. اگر یک مسئولی به میان مردم نرود و از پشت شیشه ماشینش نظرسنجی کند، درک درستی از مشکلات مردم نخواهد داشت و تصمیم غلط میگیرد. غافل از اینکه قدرت اجرای همان تصمیم غلط را هم ندارند.
وی با اشاره به برخی از مسائل مطرح شده در روز های اخیر درباره عدم پرداخت مالیات از سوی عده ای، گفت: افرادی که درآمد هنگفت دارند، به عنوان مثال می شود مالیات چند ملیون نفر از این چند صد نفر گرفته شود، اما به جای اقدام درست در حوزه مالیات ما از جوانانی که به زور یک کاسبی خرد راه انداختهاند مالیات میگیریم ولی از درآمدهای ۱۰۰ میلیارد تومانی مالیات گرفته نمیشود، این انصاف نیست.
وی ادامه داد: یا اینکه میگوییم نمی توانیم به حساب مردم سرکشی کنیم و نمی دانیم درآمد افراد چقدر است؟ همان فرهنگ غربی که شما به دنبال آن هستید دقیقاً این اقدام را انجام میدهد و درست هم همین است. آنجایی که ما نباید به زندگی خصوصی مردم ورود کنیم جای دیگریست که متاسفانه در آنجا ها به زندگی مردم ورود می شود، اما جایی که باید اقتصاد کشور را کنترل کنیم، چون اقتصاد کشور در اختیار ۴ درصدی هاست، نمی خواهیم سیاستهای درست را پیاده سازی کنیم.
ارسال نظر