فرمانده هوانیروز ارتش:
خلیج فارس جای جولان دادن نیست
فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به اینکه خلیج فارس جای جولان دادن نیست بیان کرد ارتش و سپاه در کنار هم کاری کردند که ایران به یک کشور امن تبدیل شود.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از ارتش، امیر سرتیپ یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، طی سخنانی در برنامه صبح بخیر ایران، از فعالیت های تاثیر گذار هوانیروز در دوران دفاع مقدس و حوادثی چون زلزله و سیل گفت.
وی بیان کرد: زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، مستشاران آمریکایی هنگام فرار از ایران گفتند، ما به زودی باز می گردیم، چراکه شما ایرانیان توان مدیریت ناوگان هوایی را ندارید. این جمله مستشاران، غرور هر ایرانی را خدشه دار میکند. الان بیش از ۴۰ سال از آن روزها گذشته و ناوگان ارتش جمهوری اسلامی ایران، ماموریت هایش را به بهترین شکل انجام میدهد.
فرمانده هوانیروز ارتش درباره فعالیت های هوانیروز ارتش در دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: با آغاز جنگ تحمیلی، هوانیروز در غرب و جنوب غرب، عملیات های بزرگی انجام داد. پس از انقلاب اسلامی، بسیاری از نیروهای نظامی مشغول فعالیت های انقلابی بودند؛ به این دلیل دوران دفاع مقدس، تجربه بزرگی برای ما بود.
امیر سرتیپ دوم قربانی ادامه داد: هوانیروز در این شرایط کاری کرد که دشمن متحیر ماند. طبق گفته شهید کشوری، صدام فکر همه جای جنگ را کرده بود، جز هوانیروز. هوانیروز در جنگ تحمیلی نقش بی بدیلی داشت. تانک های دشمن، لقمه چرب و نرم هوانیروز بودند؛ به طوری که در یک عملیات هوانیروز ارتش بیش از ۴۸ تانک دشمن را منهدم کرد.
امیر سرتیپ دوم قربانی افزود: در بسیاری از عملیات ها، مسیرهای زمینی به دست دشمن مسدود شده بودند؛ در این زمان بالگردهای ما با عملیات های بزرگ و موفق مسیر پیش روی را برای نیروی زمینی، بسیجیان و سپاهیان فراهم کردند. نمی توانید عملیات سنگین و بزرگی را در دوران دفاع مقدس پیدا کنید که هوانیروز نقش تاثیر گذاری در آن نداشته باشد. واقعا هوانیروز یگانی منحصر به فرد در دوران جنگ بود.
فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه به پیشرفت این یگان پس از جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: هوانیروز به صورت تیمی فعالیت می کند. برای پرواز بالگردها تعداد زیادی از افراد دخیل هستند و برنامه ریزی های دقیقی انجام می شود. ما در ابتدای جنگ شاید ۱۰ استاد خلبان در ۷ پایگاه داشتیم. الان بیشترین و بهترین اساتید آموزشی را داریم. بچه های هوانیروز در دوران دفاع مقدس شرایط لازم برای تربیت و آموزش دیدن، نداشتند اما با شعار «ما می توانیم» کار را جلو بردند. نکته قابل توجه اینجاست که هوانیروز در همه عملیات ها شرکت کرد و هیچ شکستی نداشت؛ این یک معجزه بزرگ است.
این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: یکی از شکفت انگیزترین کارها که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره کردند، این بود که هوانیروز با امکانات کم، یک فروند هواپیمای پیشرفته دشمن را منهدم کرد. مقام معظم رهبری فرمودند هوانیروز تجسمی از نیروهای ایده آل در یک ارتش مکتبی، فکری و عقیدتی است. امیر سرلشگر موسوی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران فرمودند هوانیروز می تواند برای نظام آبرو کسب کنند.
امیر سرتیپ دوم قربانی درباره خودکفایی هوانیروز در دوران تحریمهای خصمانه دشمن اظهار کرد: ما ۴۰ سال است که از طرف دشمن تحریمهای مختلفی از جمله تحریم نظامی را تجربه کردیم. سیستم بالگردها بسیار پیچیده است و تعمیر و نگهداری سختی دارد. خوشبختانه امروز به جایگاهی رسیدیم که نه تنها برای تولید قطعات به کشوری نیاز نداریم، بلکه می توانیم به کشورهای دوست کمک کنیم و قطعاتی را در اختیار آن ها قرار دهیم. با کمک دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان به اینجا رسیدیم.
وی درباره دیگر پیشرفت های هوانیروز بیان کرد: یکی از دغدغه های ما در سال های قبل، پروازِ شب بود. در دنیا فقط چند کشور می توانند این کار را انجام دهند. الان هوانیروز ارتش به جایگاهی رسیده است که می تواند در شب هم پرواز کند و در زمان لازم به کمک مردم برسد.
فرمانده هوانیروز با اشاره به فعالیت های این نیرو در زمان وقوع بلایای طبیعی، گفت: هوانیروز برای مقابله با بلاهای طبیعی از قبل برنامه ریزی کرده است. در دوران وقوع زلزله و سیل اخیر، به اندازه دوران جنگ پرواز کردیم. ما در زمان زلزله بسیاری از مصدومان و زخمی ها را نجات دادیم. هوانیروز به عنوان یگان پیشرو در حوادث طبیعی بوده است.
امیر سرتیپ دوم قربانی در پایان ضمن اشاره به قدرت نظامی هوانیروز، گفت: اخیرا رزمایش ذوالفقار انجام شد که خدارا شکر بازدارندگی فراوانی برای همه دشمنان ایران داشت. این رزمایش به دشمنان ما فهماند که در ایران به ویژه در خلیج فارس جای جولان دادن نیست. ارتش و سپاه در کنار هم کاری کردند که ایران به یک کشور امن تبدیل شود. خدا را شکر هوانیروز هیچ ترسی از مقابله با دشمن ندارد.
ارسال نظر