سردار نقدی:
ریشه مشکلات اقتصادی کشور به عدم بهرهگیری از ظرفیت و تجربههای انقلابی برمیگردد
سردار نقدی با اشاره به اینکه ریشه مشکلات اقتصادی کشور را عدم بهرهگیری از ظرفیت و تجربههای انقلابی دانست بیان کرداگر دولتها با سپاه و بسیج همراه میشدند میتوانستیم یک حرکت انقلاب اقتصادی را پایهریزی کرده و در اقتصاد به استقلال و خودکفایی برسیم.
به گزارش خبرگزاری موج، معاون هماهنگکننده سپاه در برنامه «بدون توقف» که هفتم مهرماه از شبکه سه سیما پخش شد، با اشاره به اینکه اگر دولتها با سپاه و بسیج همراه میشدند میتوانستیم یک حرکت انقلاب اقتصادی را پایهریزی کرده و در اقتصاد به استقلال و خودکفایی برسیم، گفت: ما راهکارهای سادهای داریم برای اینکه از وابستگی ارزی درآئیم و به سرعت در مواد غذایی خودکفا شویم، وابستگی به فروش نفت را کاهش داده و امکاناتی که در داخل کشور لازم داریم تأمین کنیم.
سردار نقدی در پاسخ به این سؤال که «صحبتهایی در خصوص برخی از فرماندهان جنگ نقل شده که فقط به اسم، فرمانده بودند» اظهار کرد: در دوره اول سپاه یک سری افراد ترسو فکر کردند در سپاه حلوا پخش میکنند آمدند که شهرت کسب کنند، نفوذ پیدا کنند و تا جنگ آغاز شد شروع کردند به مخالفت و الان هم رفتند خارج از کشور برای خودشان دار و دسته راه انداختند، اینها آدمهای بزدلی بودند که حتی در یک صحنه عملیات حاضر نشدند، نقل قولهای این افراد که قابل استناد نیست، هیچکدام در دل جنگ نبودند و حتی پایشان به جبهه نرسید و از همان اول شروع کردن به انتقاد.
وی همچنین در پاسخ به این مطلب که «نقل قولی هم از آقای منتظری مبنی بر وجود کودتای خزنده در سپاه وجود دارد که یک سری از افراد لندکروز سوار بودند و یک سری از افراد رفتند در دل جنگ، همچنین استناد میکنم به فایل صوتی که از جلسه پائیز سال ۶۳ منتشر شده» گفت: کدام فرماندهان لندکروز سوار بودند؟ اینها حرفهای یک سری آدم نقزن است، سپاه از روز اول یک مدیریت مردمی داشته و روابط باز بین فرماندهان و بدنه برقرار بوده، همیشه بچهها انتقاداتشان را میکردند، الان هم میکنند و بحثها اقناعی پیش میرود. وقتی میخواستند در جنگ عملیات کنند مثل سایر نیروهای مسلح دنیا نبود که فرمانده به جمعبندی برسد و اعلام کند، در تمام این جلسات فرماندهان ردههای پائینتر شرکت و با هم بحث میکردند، همینطور نمیپذیرفتند حتی قهر و آشتی میشد.
این فرمانده سپاه در خصوص اینکه ظاهرا برخی معترض به فرماندهی آقای رضایی بودند، یادآور شد: انتقاد به فرمانده همیشه وارد است، شما نگاه کنید در کدام ارتش دنیا اصلا انتقاد میشود، وقتی فرمانده با نیروهایش جلسه گذاشته و اجازه میدهد تا انتقاد کنند و ایراد بگیرند این نشان میدهد چقدر فضا باز است، در کدام ارتش دنیا اجازه میدهند کسی جلوی فرماندهاش بایستد و انتقاد کند، بحث و جدل کند، بعد هم سرجای خودش باشد و حتی به برخی سِمت هم بدهند.
سردار نقدی در پاسخ به این سؤال که «چه تدابیر و برنامههایی برای رفع خطاها در سپاه انجام دادید» بیان کرد: در سپاه بازرسی و نظارت ستادی داریم و مرتبا از بالاترین سطح از ستاد کل از ردههای بالاتر مسائل ارزیابی میشود، محاسن، معایب و نواقص مرتبا ارزیابی شده و پیشنهادات ارائه میشود و ما باید بر اساس این پیشنهادات خودمان را دائما اصلاح کنیم. روش ما این است که مرتبا نظارت و بازرسی میکنیم این عیوب و ایرادات را درمیآوریم و ابلاغ میکنیم و طی زمانبندی باید این عیب و نقص را برطرف کنیم، این طور نیست که رها باشد و هر کس هر کاری دلش میخواهد بکند، مسائل سنجیده و شاخصگذاری شده و بر اساس این شاخصها حرکت صورت میگیرد. این تصادفی نیست که یک نهادی میتواند در مقابل قدرتهای شیطانی بایستد و موفق بیرون بیاید و کمک کند بزرگترین فتوحات جنگی به وجود آید.
وی ادامه داد: در همین عملیاتی که در جبهههای مقاومت انجام شد اگر نقشه عملیات شمال عراق را جلویتان بگذارید میبینید چه اتفاقات بزرگی افتاده است، ما این اتفاقات را دست کم میگیریم، این حماسههای بزرگ اتفاقی پیش نیامده، برای شما گام دوم هفت بند است، برای ما ۲۸۶ بند، تمام اینها از بیانات حضرت آقا احصا میشود، ۱۰ مهر پارسال که به دیدار ایشان رفتیم چند توصیه کردند که اسم آن را فرمان گذاشتیم، هشت فرمان رهبری به سپاه، این برای ما ۲۳۰ اقدام است، جلسات فشرده و مفصل انجام شده که برای اجرای این هشت فرمان چه اقداماتی را چه بخشی باید انجام دهد، ۲۳۰ اقدامی که بخشها و زمانبندی اجرای آن مشخص است.
این چهره نظامی کشور در پاسخ به این سؤال که «ریشه مشکلات اقتصادی کشور به چه چیز برمیگردد» گفت: اصلیترین ریشه آن به عدم بهرهگیری از ظرفیت و تجربههای انقلابی برمیگردد. ما همیشه گفتیم تحریمها موجب قوی شدن ما میشود و این اتفاق میافتاد. از چه زمان این وضعیت اقتصادی پیچیده شد؟ از همان موقعی که مسائل را به رسمیت شناختیم و به جای اینکه روی پای خودمان بایستیم، خودمان را باور کنیم گفتیم که در شعب ابیطالب هستیم، در همان دولت قبل هم این اتفاق افتاد، در همان زمان در سپاه و بسیج تمام کارشناسان زبده را جمع کردیم و طی بحثهای مفصل راهکاری پیدا کردیم که اثر تمام این تحریمها در اقتصاد صفر شود تا دشمن بگوید من غلط کردم تحریم کردم بیائید گشایشی باز کنم تا شما مسیرتان را عوض کنید، راهکارهای خیلی ساده و شدنی برای اینکه از وابستگی ارزی درآئیم و به سرعت در مواد غذایی خودکفا شویم، وابستگی به فروش نفت به سرعت کاهش پیدا کند و امکاناتی که در داخل کشور لازم داریم تأمین کنیم.
معاون هماهنگکننده سپاه ادامه داد: آن زمان از آقای احمدینژاد وقت گرفتیم و بنده و آقای سرلشگر جعفری به اتفاق چند نفر دیگر رفتیم و ایشان هم از چند نفر از عناصر کابینه در جلسه دعوت کردند، در سه جلسه طرحها و برنامههایمان را توضیح دادیم و قرار بود که وزرا نظر دهند، وزرای اقتصادی تأیید کردند که شدنی است، منتهی رئیس دولت تصمیم نگرفت که این راه را برود، ما به عنوان نهادی که فعالیت اقتصادی هم دارد این راه و برنامهها را جلویشان گذاشتیم و گفتیم میتوانیم اقتصاد را مستقل کنیم. دولت بعد هم که سر کار آمد حضرت آقا دو بار در بیاناتشان اشاره کردند که بسیج طرحهای خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی دارد آنها را ببینید. بعد از تذکر حضرت آقا رفتیم اما همه را ارائه ندادیم آقای وزیر مربوطه در آن زمان تأیید کردند اما دولت تصمیم نگرفت آنها را اجرا کند، ما که نمیتوانیم به زور و اجبار دولت را وادار به اجرا کنیم، همین الان هم این طرحها که راهگشای اقتصاد است در دست داریم.
وی در پایان اظهار کرد: امکانات دولتی که در دست ما نیست و ما نمیتوانیم تغییراتی در قوانین و مقررات و ضوابط دولتی به وجود آوریم، آنقدری که در حد بضاعت مردمی بوده پیاده کردیم و اتفاقات بزرگی هم با همان بضاعت بسیج افتاد که اگر دولت همراه میشد میتوانست یک حرکت انقلاب اقتصادی را پایهریزی کند، مثلا افزایش آمار تولید شیلات و یا در عرصههای دیگر، اگر این تصمیم را از خودمان نشان دهیم که وقتی فشار اقتصادی میآورند به سمت خودکفایی پیش برویم خودشان دست میکشند چون برای آنها خطرناکتر میشویم، امروز خیلی از اقدامات آنها از جمله کارشکنیها و اخلال و نفوذهایی که در سیستم اقتصادی ما میکنند مهمتر از تحریم است.
ارسال نظر