English

عراقچی:

سند جامع راهبردی بین ایران و افغانستان نقش مهمی در تحکیم روابط دو کشور دارد

معاون سیاسی وزیر خارجه گفت: سند جامع راهبردی بین ایران و افغانستان چشم‌انذار روابط بلندمدت ایران و افغانستان را ترسیم و اصول این روابط مشخص می‌کند و نقش مهمی در تحکیم روابط دو کشور دارد.

سند جامع راهبردی بین ایران و افغانستان نقش مهمی در تحکیم روابط دو کشور دارد

به گزارش خبرگزاری موج، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه ایران شنبه‌ شب در حاشیه سفر به کابل و دیدار با مقامات عالی‌رتبه افغانستان در گفتگو با خبرگزاری ایران‌پرس در کابل گفت: سند راهبردی ایران و افغانستان ۵ بخش دارد که ۴ بخش آن نهایی شده و فقط بخش امنیتی این سند مانده است که به‌زودی نهایی می‌شود.

وی درباره اهمیت رایزنی‌های فشرده دو کشور اظهارکرد: ایران و افغانستان دو کشور همسایه هستند و منافع و نگرانی مشترک دارند.

معاون سیاسی وزیر خارجه افزود: افغانستان درگیر مشکلات متعدد بوده است و همواره مردم و دولت ایران در کنار مردم و دولت افغانستان هستند.

عراقچی خاطرنشان کرد: این همراهی نشان می‌دهد صلح و ثبات در افغانستان، صلح و ثبات در ایران بوده و رفاه و پیشرفت مردم افغانستان ارتباط مستقیم با پیشرفت مردم ایران دارد و این یک واقعیت راهبردی است.

معاون سیاسی وزیر خارجه اظهار کرد: فکر می‌کنم همه مردم افغانستان اذعان دارند که منشاء مشکلات این کشور در ۴۰ سال گذشته از جاهای مختلف و جانب کشورهای دیگر بوده است.

معاون سیاسی وزیر خارجه گفت: آسیب‌هایی که افغانستان در ۴۰ سال گذشته خورده، هیچ کدام از ناحیه ایران نبوده است.

به گزارش کانال اخبار معاون سیاسی وزارت خارجه،  عراقچی با بیان اینکه برای رایزنی درباره سند جامع راهبردی بین ایران و افغانستان به کابل سفر کرده است ابراز امیدواری کرد، این دور از مذاکرات در کابل، دور پایانی باشد، چرا که پیشرفت‌های خوبی درباره این سند حاصل شده است.

معاون سیاسی وزیر خارجه با بیان اینکه امیدواریم امروز جمع‌بندی نهایی درباره سند جامع راهبردی انجام شود اظهار کرد: سند جامع راهبردی چشم‌انذار روابط بلندمدت ایران و افغانستان را ترسیم و اصول این روابط مشخص می‌کند و نقش مهمی در تحکیم روابط دو کشور دارد.

 عراقچی همچنین درباره برخی اظهارنظرها در زمینه مکان مذاکرات صلح افغانستان در دوحه گفت: مذاکرات صلح افغانستان در دوحه، مذاکراتی بین خود افغان‌هاست و کشوری نباید در جزئیات آن دخالت کند و محل مذاکرات در حالت ایده‎آل باید در داخل افغانستان باشد و البته فقط افغان‌ها در این زمینه تصمیم می‌گیرند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه